Mast Beachflag Drop - BeachSign

Vanaf € 45,75 Vanaf € 38,89 € 47,06 incl.btw

Beachvlag mast passend bij het grote formaat Dropflag. Deze Beachvlag mast wordt gemaakt van kunststof met een top van fiberglas en zijn sterk en duurzaam. De mast bestaat uit 5 delen, waarvan 3 delen verbonden zijn met een elastiek. De droppflag mast heeft een diameter van 3.2 cm. Bestel de Dropflag mast eenvoudig online via DVC. Of bestel hier de mast inclusief doek met eigen ontwerp.

Losse mast voor Beachvlag Dropflag Groot bestellen

Ben je op zoek naar de losse mast voor de Beachvlag Dropflag Groot? Bestel dan de mast online via de webshop van de DVC.

Dropflag Groot mast voor jouw organisatie

De Dropflag mast is te combineren met diverse voeten voor binnen en buiten. De voeten laten zich qua kleurstelling afstemmen op jouw huisstijl. Exclusief verkrijgbaar bij DVC!

Materiaal van de Dropflag Beachsign mast

De Beachsign masten van DVC worden gemaakt van kunststof met een top van fiberglas. De mast bestaat uit 5 delen waarvan 3 delen verbonden zijn met elastiek.

Materiaal
Kunststof met fiberglas
Masthoogte
500 cm, masthoogte met doek 375 cm, aantal delen: 5
Mastdiameter
Ø 3.2 cm
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Beachsignmast kopen bij de DVC?

  • Alle masten liggen in Dokkum op voorraad. Hierdoor is de levertijd 1-2 werkdagen. In combinatie met een Beachvlag Dropflag Beachsign al binnen 72 en zelfs 24 uur te leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit Beachsign mast met de langste levensduur.

Koop de Dropflag Beachsign mast online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.