Beachflag Flex

Vanaf € 25,31 € 30,63 incl.btw

De Beachflag Flex is met zijn elegante uitstraling dé partner tijdens beurs en events. Het aluminium frame met top van fiberglas kan tot een handzaam pakket in elkaar worden geschoven en is daardoor makkelijk te vervoeren. Bovendien is de Beachflag eenvoudig te monteren en snel gebruiksklaar. Breng jouw bedrijf of boodschap stijlvol onder de aandacht en bestel een Beachflag Flex met eigen ontwerp direct via de webshop van DVC.

Lees meer
Een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via de desktop website. Samenstellen en bestellen

Beachflag Flex voor jouw bedrijf of event

Bedrukt met jouw eigen ontwerp is de Beachflag Flex een eyecatcher voor je winkel, bedrijfspand, evenement of beurs. De Beachflag Flex is eenvoudig in elkaar te zetten door het aluminium click systeem. Kies de voet die bij je past en plaats jouw beachflag waar je wilt: binnen of buiten.

Wil je de beachflag inzetten voor een ander doel? Het doek kan eenvoudig gewisseld worden zodat je het frame kunt hergebruiken.

Stel je eigen Beachflag Flex samen

De Beachflag Flex is leverbaar in twee formaten. Je hebt de keuze uit meerdere doeksoorten en afwerkingen. Is duurzaamheid een belangrijk aspect bij het aanschaffen van promotiemiddelen? Kies dan voor onze doekkwaliteit Petflag-Glans. Dit doek is gemaakt van gerecyclede petflessen en is daarmee de meest duurzame variant die er op de markt te vinden is.

Formaat
Keuze uit 2 formaten
Productiemethode
Digitaal
Afwerking
Keuze uit verschillende afwerkingen
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Brandvertragend
Ja
Standaard levertijd
Verzending na 5 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een bedrukte Beachflag Flex kopen bij DVC?

  • Alle Beachflags worden in Dokkum geproduceerd. Spoedbestelling? Wij kunnen al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren.
  • De Beachflag Flex is handzaam om mee te nemen en snel gebruiksklaar.
  • Het product kenmerkt zich door een groot reclame oppervlak, DVC zorgt voor een haarscherpe opdruk.

Koop de Beachflag Flex online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen je graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.