Beachflag Sign

Vanaf € 34,28 Vanaf € 29,14 € 35,26 incl.btw

De Beachflag Sign is een aandachttrekker van formaat! Door de afmetingen en het bedrukbare oppervlak is jouw boodschap of logo altijd duidelijk in beeld. De Beachflag Sign is zeer geschikt voor langdurig buitengebruik, bijvoorbeeld bij de ingang van jouw winkel of bedrijf. Upload eenvoudig jouw ontwerp en bestel direct online.

Lees meer

Snel geleverd
Eenvoudig in elkaar te zetten
Bedrukt met jouw eigen ontwerp

Ontdek al onze zomerproducten →

Beachflag Sign bestellen

De opvallende vorm van de Sign Flag biedt veel ruimte voor jouw huisstijl, logo of actie. Keuze uit drie formaten en twee verschillende doekvormen; met een rechte of ronde onderkant. Deze sterke beachflag is toe te passen in weer en wind en goed te combineren met diverse voeten voor buiten, zoals een grondboor of zware kunststof voet.

Materiaal van de Sign Flag

Het frame van deze sterke beachflag is gemaakt van geanodiseerd aluminium met een kliksysteem en een bocht van 90 graden. Afhankelijk van het gekozen formaat bestaat het frame uit 3, 4 of 5 delen.

Bij de Beachflag Sign van DVC heb je keuze uit de doeksoorten Poly-Glans, LongLife of Petflag-Glans. Is duurzaamheid een belangrijk aspect bij het aanschaffen van promotiemiddelen? Kies dan voor onze doekkwaliteit Petflag-Glans. Dit doek is gemaakt van gerecyclede petflessen en is daarmee de meest duurzame variant die er op de markt te vinden is. Lees meer over doeksoorten. Kies voor links- of rechtswaaiend met doordruk of laat de vlag dubbelzijdig bedrukken. Altijd de beste kwaliteit en een haarscherpe print.

Bekijk hier de montagehandleiding →
Formaat
Keuze uit 3 formaten
Productiemethode
Digitaal
Afwerking
Keuze uit verschillende afwerkingen, inclusief dubbelzijdig
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Brandvertragend
Ja
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs
10.0
7 reviews
Deel jouw ervaring
R.B.M.

Tinie

Mooi resultaat

Eva

Anja

Uitstekende ervaring! Top service, zeer professioneel en klantvriendelijk. Het uiteindelijk geleverde product was boven mijn verwachting! Mooie kleuren, duidelijk en scherp afgedrukt.

Miranda

Snel geleverd, uitstekende kwaliteit materiaal, kleuren zijn mooi en helder afgedrukt.

Ron

Uitstekend

Gilbert & Esmiralda

Erg mooi bedrukt

Waarom een bedrukte Beachflag Sign kopen bij DVC?

  • Alle Beachflags worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw Signflag zeer snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit Beachflags met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de Beachflag Sign online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.