Tas beachvlag

Vanaf € 10,00 Vanaf € 8,50 € 10,29 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw beachvlag zoals deze handige zwarte tas met klittenband en venster. Deze beachvlagtas zorgt ervoor dat jouw beachvlag wordt beschermd tegen weer en wind. Tevens voorkom je zo dat de opdruk van jouw beachvlag verkleurd door de zon. Met deze handige tas neem je de beachvlaggen eenvoudig mee naar een evenement. Ook ideaal om de onderdelen van de beachvlag gezamenlijk te bewaren. Met een venster voor het noteren van de namen van de beachvlaggen. De tas is geschikt voor de Beachflag Event, Dropflag en Sign Flag. Bestel de zwarte tas voor jouw beachvlag online via de webshop van de DVC.

Tas voor jouw beachvlag bestellen

Ben je op zoek naar een tas voor de Beachflag Event, Dropflag of Sign Flag? Bestel dan deze zwarte tas met klittenband en venster online via de webshop van de DVC. Altijd de beste beachvlag accessoires, eenvoudig mee te nemen en de langste levensduur.

Beachvlagtas voor jouw bedrijf

DVC levert praktische accessoires voor jouw beachvlag zoals deze handige luxe zwarte tas met klittenband. Deze beachvlagtas zorgt ervoor dat jouw beachvlag wordt beschermd tegen weer en wind. Tevens voorkomt u zo dat de opdruk van jouw beachvlag verkleurd door de zon. Met deze handige tas neemt u de beachvlaggen eenvoudig mee naar een evenement. Ook ideaal om de onderdelen van de beachvlag gezamenlijk te bewaren. Met een venster voor het noteren van de namen van de beachvlaggen.

Materiaal van de beachvlag tas

Deze tas voor een beachvlag is gemaakt van zwart textiel.

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een beachvlag tas kopen bij de DVC?

  • Alle beachvlag accessoires liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw beachvlag tas al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit beachvlag accessoires met de langste levensduur.
  • Bestel jouw beachvlag eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de beachvlag tas eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies of een offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.