Kunststof voet rond Mega

Vanaf € 66,00 € 79,86 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw grote beachflag zoals de Mega kunststof voet. De Mega is een ronde kunststofvoet in de kleur antraciet. Een ideaal hulpmiddel om jouw grote beachvlag optimaal in te zetten. De Mega kunststof voet is geschikt voor binnen en buiten. Met deze solide voet plaats je de beachvlag vrijstaand op de vloer in weer en wind. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen of op het terras. De kunststof voet Mega is geschikt voor de Signflag of Dropflag Beachsign. Bestel de kunststof voet Mega online via de webshop van de DVC.

Vraag offerte aan

Kunststof voet Mega bestellen

Ben je op zoek naar een solide ronde voet voor jouw Signflag of Dropflag Beachsign? Die binnen en buiten vrijstaand op de grond kan staan? Bestel dan deze ronde kunststof voet voor grote beachvlaggen online via de webshop van de DVC. Altijd de beste beachvlagaccessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Kunststof voet Mega voor jouw bedrijf

DVC levert praktische accessoires voor jouw grote beachvlaggen zoals de Mega. De Mega is een ronde kunststofvoet verkrijgbaar in de kleur antraciet. Een ideaal hulpmiddel om jouw beachvlag optimaal in te zetten. De Mega voet is geschikt voor binnen en buiten. Met deze solide voet plaats je de beachflag vrijstaand op de vloer in weer en wind. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen of op het terras.

Materiaal van de voet voor de grotere beachvlaggen

Deze parasolvoet is gemaakt van kunststof, leverbaar in het antraciet. Gewicht: 70 Kg gevuld met zand, ledig: 7 Kg. Andere kleuren en soorten op aanvraag of kijk bij onze andere online beachvlagaccessoires.

Geschikt voor
Dropflag Beachsign
Materiaal
Kunststof
Formaat
Hoogte: 53 cm, Ø 69 cm
Gewicht
70 Kg gevuld met zand, leeg: 7 Kg
Kleur(en)
Antraciet
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een ronde kunststof Mega voet kopen bij de DVC?

  • Alle beachvlag voeten liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw beachvlag voet al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit beachvlag voeten met de langste levensduur.
  • Bestel jouw beachflag eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de ronde kunststof parasolvoet Mega eenvoudig online via de webshop van de DVC. Voor vragen kan je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.