Metalen voet t.b.v. Decoflag en Dropflag

Vanaf € 18,45 Vanaf € 15,68 € 18,97 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor Eventflag Decoflag en Dropflag S zoals deze metalen voetplaat. Een handig hulpmiddel om jouw Eventflag Decoflag of Dropflag S optimaal in te zetten. Met de vierkante voetplaat plaats je de beachvlag vrijstaand op de vloer. Voor toepassing op een harde ondergrond tijdens binnen en buiten evenementen, activiteiten en beurzen. Deze voet is buiten te gebruiken onder een afdakje, tot circa windkracht 3. De voetplaat is eenvoudig te (ver)plaatsen. Geschikt voor de Eventflag Decoflag en de Dropflag S. Bestel de metalen voetplaat online via de webshop van de DVC. Naast deze losse voetplaat levert DVC ook een complete Eventflag Decoflag of Dropflag inclusief doek en mast.

Metalen voetplaat bestellen

Ben je op zoek naar een losse voetplaat voor jouw Eventflag Decoflag of Dropflag S? Bestel dan deze metalen voetplaat online via de webshop van de DVC. Altijd de beste beachvlaggen accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Voetplaat voor jouw Decoflag of Dropflag S

DVC levert praktische accessoires voor jouw Eventflag Decoflag of Dropflag S zoals deze metalen voetplaat. Geschikt voor toepassing op een harde ondergrond tijdens binnen en buiten evenementen, activiteiten en beurzen. De voetplaat is eenvoudig te (ver)plaatsen.

Materiaal van de voetplaat

De voetplaat is gemaakt van metaal en leverbaar in de kleur zwart.

Geschikt voor
Event (Decoflag) en Dropflag (S)
Materiaal
Staal, geadoniseerd
Formaat
30 x 30 cm
Gewicht
2,9 Kg
Uitvoering
uitgevoerd met 4 rubberen dopjes aan de onderkant
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een voetplaat kopen bij de DVC?

  • Alle voetplaten liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw voetplaat al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit voetplaten met de langste levensduur.
  • Bestel jouw Eventflag Decoflag of Dropflag S eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de metalen voetplaat eenvoudig online via de webshop van de DVC. Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31(0)519-228228, onze chat of het contactformulier.