Rotator

Vanaf € 9,60 Vanaf € 8,16 € 9,87 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw Beachvlag zoals deze solide rotator van kunststof. De rotator is geschikt voor gebruik in de kunststof grondboor of kunststof voet met wielen. Deze rotator wordt geplaatst in de voet van jouw Beachvlagframe, zodat jouw Beachvlag soepel met de wind mee draait. Alleen in combinatie met de Eventflag XS, S, M, L en de Dropflag "Beachsign". Bestel de rotator voor jouw beachvlag online via de webshop van de DVC.

Rotator bestellen

Ben je op zoek naar een rotator voor jouw Beachvlag? Zodat deze soepel meedraait met de wind? Bestel dan deze rotator eenvoudig online via de webshop van de DVC. Altijd de beste Beachvlag accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Rotator voor jouw beachvlag

DVC levert praktische accessoires voor jouw Beachvlag zoals deze rotator. De rotator is alleen geschikt voor buiten. Ideaal voor plaatsen in jouw parasolvoet of grondboor, zodat de beachvlag meedraait met de wind.

Materiaal van de rotator

Deze rotator is gemaakt van zwart kunststof en metaal. Ben je op zoek naar een manier om jouw beachvlag mee te laten draaien met de wind? Bestel dan de rotator online via DVC.nl.

Toepassing
Geschikt voor beachvlag frames Ø 30mm. Alleen te gebruiken in combinatie met kunststof grondboor of kunststof voet met wielen
Materiaal
Zwart kunststof en metaal
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een rotator kopen bij de DVC?

  • Alle Beachvlag accessoires liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw rotator al binnen snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit Beachvlag accessoires met de langste levensduur.
  • Bestel jouw Beachvlag eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de rotator voor jouw beachvlag eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.