Stalen voetplaat beachflag

Vanaf € 47,50 € 57,48 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw parasol of beachvlag zoals deze stalen voetplaat. Een handig hulpmiddel om jouw strandparasol of beachvlag optimaal in te zetten. Met de vierkante voetplaat plaats je de parasol of beachvlag vrijstaand op de vloer. Voor toepassing op een harde ondergrond tijdens binnen evenementen, activiteiten en beurzen. De voetplaat is eenvoudig te (ver)plaatsen. Geschikt voor de parasol van 180 of 200 cm en de Flex, Eventflag of Sign Flag. Bestel de stalen voetplaat online via de webshop van de DVC.

Stalen voetplaat bestellen

Ben je op zoek naar een voetplaat voor jouw strandparasol met een diameter van 180 of 200 cm? Of zoek je een voetplaat voor de Flex, Eventflag of Sign Flag? Die binnen vrijstaand op de vloer kan staan? Bestel dan deze stalen voetplaat online via de webshop van de DVC. Altijd de beste parasol en beachvlaggen accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Stalen voetplaat voor jouw parasol of beachvlag

DVC levert praktische accessoires voor jouw parasol of beachvlag zoals deze stalen voetplaat. Een handig hulpmiddel om jouw parasol of beachvlag optimaal in te zetten. Met de voetplaat plaats je de parasol of beachvlag vrijstaand op de vloer. Geschikt voor toepassing op een harde ondergrond tijdens binnen evenementen, activiteiten en beurzen. De voetplaat is eenvoudig te (ver)plaatsen.

Materiaal van de voetplaat

De voetplaat is gemaakt van staal en standaard leverbaar in de kleuren antraciet en wit. Andere kleuren en soorten op aanvraag. De voetplaat is verkrijgbaar in de formaten 40 x 40 cm (8,5 Kg) en 50 x 50 cm (12 Kg)

Geschikt voor
Beachvlaggen: Flex (XS en M), Event (XS, S, M en Elegance) en SignFlag (S)
Formaat en gewicht
40 x 40 cm (8.5 Kg) en 50 x 50 cm (12 Kg), hoogte pijpje 25 cm
Materiaal
Gelakt metaal
Kleuren
Wit of Antraciet
Inclusief
4 rubberen doppen aan de onderkant
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een voetplaat kopen bij de DVC?

  • Alle voetplaten liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw voetplaat al binnen twee werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit voetplaten met de langste levensduur.
  • Bestel jouw parasol of beachvlag eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de stalen voetplaat eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.