Waterzak voor Cross base

Vanaf € 9,60 € 11,62 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw Beachvlag zoals deze losse waterzak, o.a. geschikt voor de Cross Base. De Cross Base is een beachvlag voet van aluminium met een roterende as. Je plaatst het open gedeelte van de waterzak eenvoudig over de CrossBase. Met waterzak is de CrossBase ook geschikt voor buiten gebruik. De kunststof waterzak is met water vulbaar voor een extra solide bevestiging op de grond. Met deze waterzak plaats je de Beachvlag vrijstaand op de vloer in weer in wind. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten, beurzen of bij jouw bedrijfspand. Bestel de waterzak voor jouw Cross Base online via de webshop van de DVC. Heb je nog geen beachvlag voet? Bekijk hier de complete set CrossBase met waterzak.

Waterzak voor de Cross Base bestellen

Ben je op zoek naar een waterzak, zodat u de Cross Base ook buiten kunt gebruiken? Bestel dan deze losse waterzak online via de webshop van de DVC. Altijd de beste beachvlag accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Waterzak voor jouw CrossBase

DVC levert praktische accessoires voor jouw Beachvlag zoals deze waterzak. De Cross Base is een aluminium voet met een roterende as. Voor binnen gebruik heeft u geen waterzak nodig, buiten adviseren we wel een waterzak zodat de beachvlag stevig blijft staan. De kunststof waterzak is met water vulbaar voor een extra solide bevestiging op de grond. Met deze losse waterzak en de Cross Base plaatst u de Beachvlag vrijstaand op de vloer in weer in wind. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen.

Materiaal van de waterzak

De waterzak is gemaakt van kunststof en vulbaar met water voor extra stevigheid.

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een waterzak kopen bij de DVC?

  • Alle Beachvlag accessoires liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij de waterzak al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit waterzakken met de langste levensduur.
  • Bestel jouw Beachvlag of Cross Base eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de waterzak eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies of een offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.