Bootvlag puntformaat

Vanaf € 14,75 Vanaf € 12,54 € 15,17 incl.btw

Bootvlaggen zijn beschikbaar in de volgende afmetingen: 20x30, 30x45, 40x60, 50x75cm. Ontwerp jouw eigen originele bootvlag door jouw bootnaam of logo op een vlag te plaatsen. De bedrukte bootvlag puntformaat zorgt voor zichtbaarheid op het water en is door de vorm een vrolijke variant van de bootvlag. Onze bootvlaggen worden gemaakt van het polyester vlaggendoek Poly-Glans of de eco variant Petflag-Glans, afhankelijk van jouw keuze. Maak het ontwerp van jouw bootvlag eenvoudig online of laat het uitbesteden aan onze specialisten. Bestel jouw bootvlag met eigen bedrukking direct online via de webshop van DVC.

Lees meer
Zelf ontwerpen of een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via een desktop computer, laptop of nieuwer model tablet (landscape modus).

Bootvlag puntformaat bestellen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve bootvlag in puntvorm met jouw eigen ontwerp? Bestel dan de bootvlag online via de webshop van DVC. Altijd de beste bootvlaggen met de langste levensduur.

Materiaal van de bootvlag puntformaat

Je kunt kiezen uit Poly-Glans of Petflag-Glans voor de bootvlag puntformaat. Beide doeken zijn een soepel gebreid polyester vlaggendoek met een glanzende uitstraling. De zijkanten van de vlag worden hierbij traditioneel gezoomd.

Bootvlag puntformaat bedrukken

De bootvlag puntformaat wordt eenzijdig geprint met doordruk op de achterzijde.

Doeksoort
Poly-Glans en Petflag-Glans 115/110 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Rondom gezoomd met kopband, lusje en koord
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
9.5
4 reviews
Deel jouw ervaring
Rudy

Simpel en snel samen te stellen. Keuze uit vele kleuren.

A

Overzichtelijk

Arthur

jouke

goed

Waarom een bedrukte bootvlag kopen bij DVC?

  • Alle bootvlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw bootvlag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren. Je kiest de levertijd van jouw bootvlag zelf.
  • DVC heeft altijd een aanlevermethode die bij jou past. Meer informatie over het aanleveren van jouw bootvlag bestanden.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit bootvlaggen met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de bootvlag puntformaat online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.