Tafelstandaard

Vanaf € 2,45 € 2,96 incl.btw

De tafelstandaard voor tafelvlaggen zorgt voor zichtbaarheid en sfeer in kantoren en ontvangstruimtes. Ook zijn tafelstandaards zeer geschikt voor beurzen, presentaties en conferenties. Je hebt keuze uit enkelvoudige of meervoudige tafelstandaards, uitvoeringen voor bevestiging van de tafelvlag met lusje en koordje of bevestiging met een open zoompje, met bijbehorende tafelvlaggen in vele soorten. Bestel jouw tafelstandaard voor tafelvlaggen online via de webshop van DVC. Vraag voor maatwerk een offerte aan bij onze tafelvlag specialisten.

Lees meer
Zelf ontwerpen of een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via een desktop computer, laptop of nieuwer model tablet (landscape modus).

Tafelstandaard voor tafelvlaggen bestellen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve tafelstandaard voor jouw bedrijf? Bestel dan jouw tafelstandaard online via de webshop van DVC. Altijd de beste tafelstandaard en tafelvlaggen met de mooiste bedrukking.

Tafelstandaards voor jouw bedrijf

De tafelstandaard wordt vaak toegepast op bedrijfslocaties, beurzen en evenementen. Een sierlijke blikvanger voor op de balie, het bureau of op tafel. En ook leuk om cadeau te geven voor een bedrijfsopening of jubileum. De tafelstandaards met tafelvlaggen eigen ontwerp zijn zeer geschikt voor gebruik op wisselende locaties.

De tafelstandaard wordt meestal gecombineerd met een rechtformaat of hoogformaat tafelvlag met eigen opdruk. Je hebt keuze uit diverse materialen en verschillende uitvoeringen. De tafelstandaard met spijkertje is voor bevestiging van een tafelvlag met lusje en koordje. De tafelstandaard zonder spijkertje is voor bevestiging van een tafelvlag met open zoompje. De tafelstandaards zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en met verschillende aantallen mastjes per voetje.

Materiaal van de tafelstandaard

De tafelstandaard van DVC wordt standaard geleverd in hout. Er is keuze uit blank gelakt, zwart, rood, wit of blauw hout. Vraag voor andere wensen en kleuren een offerte aan.

Tafelstandaard
Materiaal
Hout
Formaat
Hoogte 31 cm
Kleur(en)
Blank, wit, zwart en rood
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een tafelstandaard kopen bij DVC?

  • Alle tafelvlag standaards liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw tafelstandaard al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit tafelstandaards met de langste levensduur.
  • Bestel jouw tafelvlaggen eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de tafelstandaard eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.