Beach tafelvlag

Vanaf € 27,22 € 32,94 incl.btw

De tafelvlag beachvlag met jouw eigen logo zorgt voor zichtbaarheid en sfeer in kantoren en ontvangstruimtes. Door de druppel vorm heeft de beach tafelvlag een moderne uitstraling en valt deze nog meer op. Een tafelvlag is zeer geschikt voor presentaties op beurzen en evenementen. Deze beachvlag voor op tafel wordt geleverd met een dubbelzijdige bedrukking. Het ontwerp kan op beide zijden van de beachvlag mini worden geplaatst. Je kunt de tafelstandaard eenvoudig meebestellen. Koop jouw beach tafelvlag met eigen bedrukking direct online via de webshop van DVC. Naast de tafelvlag in de vorm van een beachvlag levert DVC ook recht- en hoogformaat tafelvlaggen. Bekijk hier het complete assortiment tafelvlaggen.

Lees meer
Zelf ontwerpen of een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via een desktop computer, laptop of nieuwer model tablet (landscape modus).

Beach fafelvlag bestellen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve beach tafelvlag met jouw eigen ontwerp? Bestel dan de tafelvlag beachvlag online via de webshop van DVC. Altijd de beste tafelvlaggen met de mooiste bedrukking.

Beach tafelvlaggen voor jouw bedrijf

De tafelvlag met druppel vorm is een vlag die vaak toegepast wordt op bedrijfslocaties, beurzen en evenementen. Een sierlijke blikvanger voor op de balie, bureau of op tafel. En ook leuk om cadeau te geven voor een bedrijfsopening of jubileum. De tafelvlaggen zijn zeer geschikt voor gebruik op wisselende locaties.

De tafelvlag beachvlag wordt gecombineerd met een tafelstandaard, speciaal voor de beachvlag mini.

Materiaal van de beach tafelvlag

De tafelvlag beachvlag wordt geleverd met een dubbelzijdige bedrukt. Zo kun je het ontwerp aan beide zijden plaatsen. Het ontwerpen is zeer eenvoudig dankzij onze online ontwerpmodule.

Beach tafelvlag
Doeksoort
Poly-SUN 285 gr/m² polyester, waterdicht, luchtdicht, antibacterieel
Doordruk
N.v.t. dubbelzijdige bedrukking
Afwerking
Open zoom en rondom gestikt
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een bedrukte tafelvlag kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit tafelvlaggen met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.
  • Je hebt bij ons een ruime keuze uit bijpassende standaards.

Koop de beach tafelvlag via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.