Tafelvlag rechtformaat

Vanaf € 17,58 € 21,27 incl.btw

Zichtbaarheid in ontvangstruimtes, kantoren of tijdens een beurs verhogen? Een tafelvlag is de ideale oplossing hiervoor. DVC levert tafelvlaggen van zijde of acetaat, altijd met haarscherpe en kleurechte bedrukking voor de hoogste zichtbaarheid van jouw bedrijflsogo of andere boodschap. Bestel jouw tafelvlag met eigen ontwerp eenvoudig online via de website van DVC.

Lees meer
Zelf ontwerpen of een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via een desktop computer, laptop of nieuwer model tablet (landscape modus).

Tafelvlag rechtformaat bestellen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve tafelvlag rechtformaat met jouw eigen ontwerp? Bestel jouw tafelvlag dan eenvoudig online via de webshop van DVC. Altijd de beste tafelvlaggen met de mooiste bedrukking.

Tafelvlaggen rechtformaat voor jouw bedrijf

De rechtformaat tafelvlag is een vlag die vaak wordt toegepast op bedrijfslocaties, beurzen en evenementen. Een sierlijke blikvanger voor op de balie, bureau of op tafel. En ook leuk om cadeau te geven voor een bedrijfsopening of jubileum. De tafelvlaggen zijn zeer geschikt voor gebruik op wisselende locaties. De tafelvlag rechtformaat wordt meestal gecombineerd met een tafelstandaard.

Materiaal van de tafelvlag rechtformaat

De tafelvlaggen van DVC worden standaard geleverd in enkelzijdig bedrukt Acetaat of dubbelzijdig bedrukt Satijn. Voor andere doeksoorten kun je een offerte aanvragen bij DVC.

Tafelvlag rechtformaat
Doeksoort
Acetaat: 92 gr/m² polyester taft, Satijn: 225 gr/m2 polyester, beplakt met vlies aan achterzijde, dubbelzijdig uitgevoerd
Doordruk
Keus uit enkelzijdige bedrukking met 100% doordruk en dubbelzijdige bedrukking met voor- en achterzijde gelijk beeld
Afwerking
Keus uit afwerking met lusje en koordje of open zoompje; tafelvlaggen van Acetaat worden rondom gesneden, tafelvlaggen van Satijn worden rondom gestikt
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Fenna

Top

Waarom een bedrukte tafelvlag kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit tafelvlaggen met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.
  • Maak het ontwerp eenvoudig online of besteed het uit aan onze specialisten.

Bestel jouw tafelvlag rechtformaat direct online via de webshop van DVC. Wij leveren ook tafelvlaggen met andere vormen of in grote formaten. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.