Vlaggenlijn rechtformaat

Vanaf € 52,89 € 64,00 incl.btw

Een vlaggenlijn rechtformaat met jouw eigen bedrukking zorgt voor een feestelijke sfeer tijdens een evenement, beurs of jubileum. Ook is een vlaggenlijn zeer geschikt om een actie onder de aandacht te brengen. Het repeterende effect zorgt voor herkenbaarheid van jouw boodschap. Onze vlaggenlijnen worden gemaakt van het glanzende kwaliteitsdoek Poly-Glans. Bestel jouw vlaggenlijn eenvoudig online met eigen bedrukking via de webshop van DVC. Naast de vlaggenlijn rechtformaat levert DVC ook een vlaggenlijn puntformaat.

Lees meer
Zelf ontwerpen of een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via een desktop computer, laptop of nieuwer model tablet (landscape modus).

Vlaggenlijn rechtformaat bestellen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve vlaggenlijn met jouw eigen ontwerp? Bestel de vlaggenlijn dan online via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggenlijnen met de langste levensduur.

Vlaggenlijnen voor jouw bedrijf

De vlaggenlijnen met rechtformaat vlaggetjes worden vaak toegepast in winkelstraten, op beurzen en evenementen. Een vlaggenlijn hangt sierlijk boven het publiek en trekt daarmee de aandacht. Daarnaast is de vlaggenlijn geschikt voor speciale gelegenheden om een actie, jubileum of open dag onder de aandacht te brengen.

De vlaggenlijn is een mooi product om uit te hangen bij feestelijke gelegenheden en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Materiaal van de vlaggenlijnen

De vlaggenlijnen van DVC worden gemaakt van Poly-Glans. Poly-Glans is een traditioneel vlaggendoek van hoge kwaliteit en een glanzende uitstraling. De vlaggenlijn van Poly-Glans wordt eenzijdig geprint met doordruk op de achterzijde. De bedrukking is kleurecht en UV bestendig.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
30 Vlaggetjes (30x20cm, hxb), rondom gesneden met 20 cm tussenruimte aan band van 14 m gezet, 1 meter uitstekend aan beide uiteinden
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs
10.0
3 reviews
Deel jouw ervaring
Kim

Professionele look

Kim

Professionele look

Marinus

prima product, door de rechthoek dezelfde afbeelding kunnen gebruiken als de gevelvlag

Waarom een bedrukte vlaggenlijn kopen bij DVC?

  • Alle vlaggenlijnen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw vlaggenlijn snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenlijnen met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Bestel jouw logo vlaggenlijn rechtformaat online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met onze specialisten via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.