Rouwwimpel

Vanaf € 10,55 € 12,77 incl.btw

De zwarte rouwwimpel is een respectvolle aanvulling tijdens de rouwperiode voor jouw vlaggenmast. Met de zwarte rouwwimpel van DVC toon je respect tijdens de rouwperiode. Onze wimpels zijn gemaakt van het glazende doeksoort Poly-Glans of Spun-Poly. Bestel de zwarte rouwwimpel gemakkelijk online via de webshop van DVC.

Zwarte rouwwimpel bestellen

Ben je op zoek naar een rouwwimpel? Bestel de zwarte rouwwimpel veilig en snel via de webshop van DVC. Al onze wimpels zijn van uitstekende kwaliteit.

Zwarte rouwwimpel voor aan jouw vlaggenmast

Met de zwarte rouwwimpel van de DVC toon je respect tijdens de rouwperiode. DVC is al jarenlang een specialist in het maken van wimpels. Bij DVC ben je aan het juiste adres als gaat om de zwarte rouwwimpel.

Materiaal van de zwarte rouwwimpel

De wimpel wordt geleverd met een traditioneel houten stokje. De zwarte rouwwimpel wordt gemaakt van de doeksoorten Poly-Glans en Spun Poly. Poly-Glans is een traditioneel vlaggendoek van hoge kwaliteit en heeft een glanzende uitstraling. Spun-Poly heeft een weer- en windbestendige structuur. Ideaal voor wimpels die tijdelijk buiten hangen. De rouwwimpel is voorzien van een ophanggarnituur en geheel rondom gezoomd.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1,Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Ophanggarnituur met houten stokje; Spun-Poly rondom gezoomd, Poly-Glans rondom gesneden
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Lonneke Doornbos

Waarom jouw zwarte rouwwimpel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit.
  • De rouwwimpel ligt bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Koop de zwarte rouwwimpel eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.