Gemeentewimpel Almere

Vanaf € 44,88 € 54,30 incl.btw

Geef kleur aan jouw vlaggenmast met de gemeentewimpel van Almere! De wimpel is ontworpen met elementen uit de vlag. Provincievlaggen hebben een vastgesteld ontwerp, wimpels daarentegen niet. Wist je dat wimpels dag én nacht buiten mogen blijven hangen? Bestel de gemeentewimpel van Almere meteen online.

Gemeentewimpel Almere bestellen

Ben je op zoek naar een wimpel van gemeente Almere? Hiermee kun je jouw mast vrolijk aankleden. De wimpels zijn gemaakt van sterk materiaal, kleurecht, wind-, weer- en Uv-bestendig én voorzien van ophanggarnituur.

Wimpel gemeente Almere

De wimpel van de gemeente Almere is ontworpen aan de hand van de vlag. Deze vlag is in 1982 vastgesteld en ontworpen door het Openbaar Lichaam Zuidelijke IJsselmeerpolders (OZIJP) in samenwerking met de ontwerper van het gemeentewapen, Gerlof Bontekoe. De kleuren van de vlag zijn ontleend aan het wapen. Alleen het zwart is vervangen door geel/goud.

Jouw gemeentewimpel

Wil je de wimpel van jouw gemeente aan de mast? We hebben een aantal gemeentevlaggen op voorraad. Staat jouw gemeente hier niet tussen? Neem contact met ons op, dan maken we een ontwerp voor jouw gemeente aan de hand van de gemeentevlag.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Afwerking
Keuze uit ophanggarnituur met houten stokje of rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Digitaal
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een wimpel bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden
Standaard levertijd
4 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een gemeentewimpel van Almere kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Deze wimpels zijn binnen 5 werkdagen leverbaar.
  • Je hebt een 100% Nederlands product.

Koop de wimpel van gemeente Almere online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij je graag via de chat of het contactformulier.