Gemeentewimpel Dalfsen

Vanaf € 44,88 € 54,30 incl.btw

Kleur jouw vlaggenmast blauw-wit! Met de gemeentewimpel van Dalfsen. De wimpel van de gemeente is ontworpen met het blauw-witgeblokte element uit de vlag. Kies tussen een houten of een rubberen stokje en bestel de wimpel van de gemeente Dalfsen eenvoudig via de webshop!

Gemeentewimpel Dalfsen bestellen

Ben je op zoek naar een wimpel van gemeente Dalfsen? Hiermee kleur je jouw mast in vrolijk blauw-wit. De wimpels zijn gemaakt van Poly-Glans: een sterk vlaggendoek dat zeer geschikt is om veel buiten te hangen. Het materiaal is sterk en kan goed tegen weer, wind en Uv. Wist je dat een wimpel dag en nacht mag blijven hangen, in tegenstelling tot nationale vlaggen?

Wimpel gemeente Dalfsen

De wimpel van de gemeente Dalfsen is ontworpen aan de hand van de vlag. Deze vlag is op 21 juli 1961 aangenomen als gemeentevlag door de gemeenteraad. Het patroon en de kleuren zijn afgeleid van het gemeentewapen van 1952. De ontwerper van de vlag was Th. G. Verlaan.

In 2002 is de gemeente Dalfsen gefuseerd met Nieuwleusen. Hoewel er wel een nieuw gemeentewapen is ontwikkeld, is de vlag niet veranderd.

Jouw gemeentewimpel

Wil je de wimpel van jouw gemeente aan de mast? We hebben een aantal gemeentevlaggen op voorraad. Staat jouw gemeente hier niet tussen? Neem contact met ons op, dan maken we een ontwerp voor jouw gemeente aan de hand van de gemeentevlag.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Afwerking
Keuze uit ophanggarnituur met houten stokje of rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Digitaal
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een wimpel bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden
Standaard levertijd
4 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een gemeentewimpel van Dalfsen kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Met al meer dan 85 jaar ervaring printen wij jouw wimpel harscherp!
  • Deze wimpels worden zijn binnen 5 werkdagen leverbaar.

Koop de wimpel van gemeente Dalfsen online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.