Gemeentewimpel Zutphen

Vanaf € 44,88 € 54,30 incl.btw

Geef kleur aan jouw straat tijdens regionale gebeurtenissen met de wimpel van de gemeente Zutphen! Deze wimpel is gemaakt van het sterke vlaggendoek Poly-Glans en daardoor erg geschikt om dag én nacht buiten te hangen. De gemeentewimpel Zutphen is 300 cm lang en daarmee een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast! Kies tussen een houten stokje of een rubberen stokje en bestel jouw gemeentewimpel eenvoudig via de website.

Gemeentewimpel Zutphen bestellen

Ben je op zoek naar een wimpel van gemeente Zutphen? Bestel jouw gemeentewimpel bij DVC! De wimpel is gemaakt van Poly-Glans: dit is een sterke stof die zeer weer- en windbestendig is. Daarnaast wordt de wimpel geleverd met een traditioneel houten of rubberen stokje, deze laatste wordt ook wel de Fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidoverlast bij jou en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt. DVC is de eerste en enige leverancier met deze oplossing.

Wimpel gemeente Zutphen

De wimpel van de gemeente Zutphen is ontworpen aan de hand van de vlag. Deze vlag is op 25 november 1974 aangenomen als gemeentevlag voor Zutphen. De vlag en daarmee de wimpel hebben drie blauw-wit-blauwe banen met een rood ankerkruis. Het ankerkruis is van oudsher het belangrijkste symbool van de stad en is het embleem voor een Hanzestad.

Jouw gemeentewimpel

Wil je de wimpel van jouw gemeente aan de mast? We hebben een aantal gemeentevlaggen op voorraad. Staat jouw gemeente hier niet tussen? Neem contact met ons op, dan maken we een ontwerp voor jouw gemeente aan de hand van de gemeentevlag.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Afwerking
Keuze uit ophanggarnituur met houten stokje of rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Digitaal
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een wimpel bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden
Standaard levertijd
4 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een gemeentewimpel van Zutphen kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Jouw wimpel wordt in Dokkum geprint: duurzaam en een 100% Nederlands product!
  • Deze wimpels worden zijn binnen 5 werkdagen leverbaar.

Koop de wimpel van gemeente Zutphen online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.