Leeuwarder wimpel

Vanaf € 27,00 € 32,67 incl.btw

De wimpel van Leeuwarden is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast. De Leeuwarder wimpel mag dag en nacht buiten blijven hangen. Met de wimpel van Leeuwarden geef je extra kleur aan regionale gebeurtenissen in jouw straat. De Leeuwarder wimpel wordt gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly met een hoogwaardige, kleurechte bedrukking en uitgevoerd met rubberen of traditioneel houten wimpelstokje. Bestel de Leeuwarder wimpel direct online via de webshop van DVC.

Leeuwarder wimpel bestellen

Ben je op zoek naar een Leeuwarder wimpel voor jouw vlaggenmast? Fleur de straten op met een vrolijke Leeuwarder wimpel aan jouw vlaggenmast. Bestel de Leeuwarder wimpel online via de webshop van DVC. Altijd wimpels met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Materiaal van de Leeuwarder wimpel

De wimpel wordt geleverd met een houten of rubberen stokje. Door het luxe rubberen stokje wordt geluidsoverlast bij jou en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt. De wimpel van Leeuwarden wordt gemaakt van het polyester weefsel Spun-Poly en rondom gezoomd; sterk, kleurecht en UV-bestendig.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Afwerking
Keuze uit ophanggarnituur met houten stokje of rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoort Spun-Poly gaat circa 20% langer mee
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
3 reviews
Deel jouw ervaring
Janina

G.

Mooie wimpel

Simon

Goede kwaliteit

Waarom een Leeuwarder wimpel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle wimpels liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor is de Leeuwarder wimpel snel leverbaar.

Koop de wimpel van Leeuwarden online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.