Terschelling wimpel

Vanaf € 29,00 € 35,09 incl.btw

De wimpel van Terschelling is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast. De Terschellinger wimpel mag dag en nacht buiten blijven hangen. De wimpel van Terschelling is gemaakt van Petflag-Spun: ons meest duurzame doek gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de wimpel van Terschelling geeft je extra kleur aan regionale gebeurtenissen in jouw straat. Bestel de wimpel van Terschelling direct online via de webshop van DVC.

Wimpel van Terschelling bestellen

Ben je op zoek naar een wimpel van Terschelling voor jouw vlaggenmast? Bestel de Terschellinger wimpel online via de webshop van DVC. Altijd wimpels met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Wimpels van Terschelling voor jouw vlaggenmast

Breng het waddeneiland Terschelling goed in beeld in jouw straat. Terschellinger wimpels mogen onder alle omstandigheden ter decoratie aan vlaggenmasten hangen. Met een wimpel van Terschelling ziet een mast er vrolijk uit. Door een Terschellinger wimpel te gebruiken in jouw vlaggenmast geeft je nog meer kleur aan speciale gebeurtenissen en evenementen op Terschelling.

Materiaal van de Terschellinger wimpel

De wimpel wordt geleverd met een rubberen stokje, dit wordt ook wel de Fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidoverlast bij jou en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt. DVC is de eerste en enige leverancier met deze oplossing.

  • Sterk materiaal, geschikt voor wimpels in de vlaggenmast. 
  • Kleurecht, wind-, weer- en UV-bestendig. 
  • Voorzien van ophanggarnituur, geheel rondom gezoomd.
Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Afwerking
Ophanggarnituur met rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoort Spun-Poly gaat circa 20% langer mee
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
2 reviews
Deel jouw ervaring
Judith

Prachtige kleuren en mooie afwerking.

Eric

Prima

Waarom een wimpel van Terschelling kopen bij DVC? 

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit op een duurzame stof.
  • Deze wimpels liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Koop de wimpel van Terschelling online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.