Texel wimpel

Vanaf € 27,00 € 32,67 incl.btw

De wimpel van Texel is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast. De Texelse wimpel mag dag en nacht buiten blijven hangen. Onze wimpels zijn gemaakt van het sterke vlaggendoek Petflag-Spun. De bedrukking is kleurecht en UV bestendig. Met de wimpel van Texel geeft je extra kleur aan regionale gebeurtenissen in jouw straat. Bestel de wimpel van Texel direct online via de webshop van DVC.

Wimpel van Texel bestellen

Ben je op zoek naar een wimpel van Texel voor jouw vlaggenmast? Bestel de Texelse wimpel online via de webshop van DVC. Altijd wimpels met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Wimpels van Texel voor jouw vlaggenmast

Breng het waddeneiland Texel goed in beeld in jouw straat. Texelse wimpels mogen onder alle omstandigheden ter decoratie aan vlaggenmasten hangen. Met een wimpel van Texel ziet een mast er vrolijk uit. Door een Texelse wimpel te gebruiken in jouw vlaggenmast geeft je nog meer kleur aan speciale gebeurtenissen en evenementen op Texel.

Materiaal van de Texelse wimpel

De wimpel wordt geleverd met een rubberen stokje, ook wel Fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidoverlast bij jou en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt. DVC is de eerste en enige leverancier met deze oplossing.

  • Sterk materiaal, geschikt voor wimpels in de vlaggenmast.
  • Kleurecht, wind-, weer- en UV-bestendig.
  • Voorzien van ophanggarnituur, geheel rondom gezoomd.
Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Afwerking
Voorzien van lusjes of ophanggarnituur met rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoort Spun-Poly gaat circa 20% langer mee
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
9.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
erica pronk

mooi een winpel kan dag en nacht blijven wapperen en dat wapperen lukt altijd wel op texel

Waarom een wimpel van Texel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Deze wimpels liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Koop de wimpel van Texel online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.