Vlieland wimpel

Vanaf € 26,00 € 31,46 incl.btw

De wimpel van Vlieland is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast. De Vlielandse wimpel mag dag en nacht buiten blijven hangen. Onze wimpels zijn gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly. De bedrukking is kleurecht en UV bestendig. Met de wimpel van Vlieland geeft je extra kleur aan regionale gebeurtenissen in jouw straat. Bestel de wimpel van Vlieland direct online via de webshop van DVC.

Wimpel van Vlieland bestellen

Ben je op zoek naar een wimpel van Vlieland voor jouw vlaggenmast? Bestel de Vlielandse wimpel online via de webshop van DVC. Altijd wimpels met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Wimpels van Vlieland voor jouw vlaggenmast

Breng het waddeneiland Vlieland goed in beeld in jouw straat. Vlielandse wimpels mogen onder alle omstandigheden ter decoratie aan vlaggenmasten hangen. Met een wimpel van Vlieland ziet een mast er vrolijk uit. Door een Vlielandse wimpel te gebruiken in jouw vlaggenmast geeft je nog meer kleur aan speciale gebeurtenissen en evenementen op Vlieland.

Materiaal van de Vlielandse wimpel

De wimpel wordt geleverd met een traditioneel houten of rubberen stokje, deze laatste wordt ook wel de Fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidoverlast bij jou en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt. DVC is de eerste en enige leverancier met deze oplossing.

  • Sterk materiaal, geschikt voor wimpels in de vlaggenmast.
  • Kleurecht, wind-, weer- en UV-bestendig.
  • Voorzien van ophanggarnituur, geheel rondom gezoomd.
Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Afwerking
Keuze uit ophanggarnituur met houten stokje of rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoort Spun-Poly gaat circa 20% langer mee
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Vlielandse wimpel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Deze wimpels liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Koop de wimpel van Texel online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.