Europese Unie wimpel

Vanaf € 22,50 € 27,23 incl.btw

De wimpel van de Europese Unie is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast. De E.U. wimpel mag dag en nacht buiten blijven hangen en zijn een sierlijke aankleding in het straatbeeld. De wimpel is vervaardigd uit het glanzende vlaggendoek Poly-Glans, met een hoogwaardig kleurechte en UV bestedige bedrukking. Bestel jouw E.U. wimpel direct online via de webshop van DVC.

Samenstellen en bestellen

Europese Unie wimpel bestellen

Ben je op zoek naar een wimpel van de Europese Unie voor jouw vlaggenmast? Bestel de E.U. wimpel online via de webshop van DVC. Altijd wimpels met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Wimpels van de Europese Unie voor jouw vlaggenmast

E.U. wimpels mogen onder alle omstandigheden ter decoratie aan vlaggenmasten hangen. Met een wimpel van de Europese Unie ziet een mast er vrolijk uit. Door een E.U. wimpel te combineren met een Europese Unie vlag geef je nog meer kleur aan speciale gebeurtenissen en evenementen.

Materiaal van de E.U. wimpel

De wimpels van de Europese Unie worden gemaakt van het polyester breisel Poly-Glans, rondom gezoomd en voorzien van een houten stokje en ophanggarnituur.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr-m² polyester breisel, brandvertragend B1
Afwerking
Ophanggarnituur met houten stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een wimpel bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een E.U. wimpel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • De E.U. wimpel ligt bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel leveren.

Koop de wimpel van de Europese Unie online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.