Wimpel Internationaal

Vanaf € 27,00 € 32,67 incl.btw

Een internationale wimpel is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast. De wimpel zorgt voor een internationale uitstraling door de landenvlaggen die op de wimpel zijn gedrukt. De internationale wimpel is gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly. Kleurecht en UV bestendig! Bestel de internationale wimpel direct online via de webshop van DVC.

Internationale wimpel bestellen

Ben je op zoek naar een internationale wimpel voor in jouw vlaggenmast? Creëer in een handomdraai een internationale uitstraling met de internationale wimpel. DVC levert de kleurrijke wimpel van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Landen op de internationale wimpel

Op de internationale wimpel staan de volgende landenvlaggen afgebeeld: Verenigde Staten, Nederland, Finland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Polen, België, Israël, Noorwegen, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Spanje, Italië, Canada, Oostenrijk, IJsland, Indonesië, Ierland, Japan, Zweden, Zwitserland en Griekenland.

Materiaal van de internationale wimpel

De internationale wimpel bestaat uit meerdere landenvlaggen, die is afgewerkt als wimpel. De wimpel van 300 x 30 cm is geschikt voor een vlaggenmast met een lengte van 6 of 7 meter. De wimpel is gemaakt van het sterke polyester weefsel Spun-Poly, rondom gezoomd en voorzien van een houten wimpelstokje.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Afwerking
Ophanggarnituur met houten stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoort Spun-Poly gaat circa 20% langer mee
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Berrie

Waarom een internationale wimpel bestellen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • De internationale wimpel ligt bij DVC op voorraad en is daardoor snel leverbaar

Koop jouw internationale wimpel eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen je graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.