Blauwe masttopwimpel (vleugel) met franje

Vanaf € 11,10 € 13,43 incl.btw

Bestel jouw vleugels voor de scheepvaart online bij DVC. Scheepsvlaggen vangen veel wind en daarom zijn onze vleugels gemaakt van het sterke polyester weefsel Spun-Poly. Een vleugel wordt toegepast ter versiering van een schip en geleverd met franje.

Blauwe masttopwimpel bestellen

Ben je op zoek naar een vleugel voor jouw schip? Koop jouw vleugels eenvoudig online via de webshop van DVC. Altijd scheepsvlaggen met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Blauwe vleugel voor jouw boot

Een vleugel, ook wel masttopwimpel genoemd, wordt toegepast ter versiering van een schip, voor (klassieke) rond- en platbodems. Je hebt de keuze uit een rode, blauwe en Friese variant. De blauwe is bedoeld voor de beroepsvaart en de rode voor de pleziervaart. Beide zijn afgezet met rood-wit-blauwe franjes en in meerdere formaten leverbaar. Bestel vleugels direct online via de webshop van DVC.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Ophanggarnituur, rondom afgezet met rood-wit-blauwe franje
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een masttopwimpel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle vleugels liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Koop de blauwe masttopwimpel online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.