Overijsselse wimpel

Vanaf € 25,00 € 30,25 incl.btw

De provinciewimpel van Overijssel is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast. De Overijsselse wimpel mag dag en nacht buiten blijven hangen. Met de wimpel van Overijssel geef je extra kleur aan regionale gebeurtenissen in jouw straat. Bestel de Overijsselse wimpel direct online via de webshop van DVC.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Overijsselse wimpel bestellen

Ben je op zoek naar een Overijsselse wimpel voor jouw vlaggenmast? Bestel de Overijsselse wimpel online via de webshop van DVC. Altijd wimpels met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Wimpels van Overijssel voor jouw vlaggenmast

Breng de provincie Overijssel goed in beeld in jouw straat. Overijsselse wimpels mogen onder alle omstandigheden ter decoratie aan vlaggenmasten hangen. Met een wimpel van Overijssel ziet een mast er vrolijk uit. Door een Overijsselse wimpel te combineren met een Overijsselse vlag geef je nog meer kleur aan speciale gebeurtenissen en evenementen in Overijssel.

Materiaal van de Overijsselse wimpel

De wimpel wordt geleverd met een rubberen stokje, ook wel een fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidsoverlast bij jou en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt.

De wimpels van Overijssel worden gemaakt van het polyester weefsel PETFLAG-Spun. Dit materiaal is zeer sterk en kleurecht.

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Afwerking
Ophanggarnituur met houten of rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Arjan

Mooi aan de vlaggemast

Waarom een Overijsselse wimpel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle provinciewimpels liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.
  • Het materiaal PETFLAG-Spun is zeer kleurecht en weer- en UV-bestendig.

Koop de wimpel van Overijssel online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.