4x onze favoriete trends van het voorjaar

4x onze favoriete trends van het voorjaar

Het voorjaar komt eraan en dat is dé tijd om je interieur weer een frisse boost te geven. We hebben onze vier favoriete trends van het voorjaar voor je op een rijtje gezet!

Organische en ronde vormen

Net als 2021 gaan we organische en zachte vormen ook veel terug zien in het interieur dit jaar. Ook ronde vormen passen hier goed bij: ronde (salon)tafels, vloerkleden, of muurdecoratie. Spelen met materialen past goed bij deze trend: mix bijvoorbeeld hout met teddy!

Bruin

Brown is the new black. Waar we vorig jaar al voorzichtig bruin in ons interieur toepasten, worden we er dit jaar bekender mee. Bruin matcht soms beter bij wit en pastel dan zwart, en voelt sneller gezellig en warm aan. Wat dacht je van dit mooie grote doek? Een echte eyecatcher in je interieur zonder dat het afleidt.

70's retro met een moderne twist

De 70’s komen terug dit jaar, maar met een moderne twist. We gaan vooral ronde en zachte vormen zien, maar ook juist grafisch aan de andere kant. Hout, glas en velours zorgen voor een art-deco gevoel. Ook zien we veel kleuren zoals okergeel, terra, blauw en de combinatie tussen zwart en wit: inclusief polka dot patroon. Voor deze trend kun je prima een rondje door je lokale kringloop wandelen: een win-win voor jouw portemonnee én het milieu.

Urban 90's

De 90’s gaan we terug zien in het gebruik van beton in combinatie met felle kleuren en architectonische lijnen. Graffiti, kunst en grafische elementen zoals letters, cijfers en lichtbakken zijn weer helemaal in. Ook de retro kleuren die al opnieuw in de 90’s werden gebruikt, zien we terug komen. Vrolijke kleuren met traditionele vormen maar in een modern jasje. Een foto op aluminium geeft een stoer effect en past helemaal in deze trend.

Heb je wat inspiratie op kunnen doen met deze trends van het voorjaar? Leuk! Bekijk ook eens ons Pinterest account: hierop hebben we een bord waar we alle (rechten vrije) foto’s delen die wij hebben gebruikt!