Foto op canvas | STIJLDOK

Vanaf € 8,59 € 10,39 incl.btw

Jouw foto op canvas printen? Als je op zoek bent naar een zachte, natuurlijke uitstraling zit je met een canvasdoek zeker goed. Het is niet voor niets al jaren een geliefd fotoproduct voor aan de muur! Ook leuk om cadeau te geven.

Foto afdrukken op canvas

Een kleurenfoto of zwart-wit foto is heel geschikt om te printen op canvas! Kies zelf de kleurstijl die past bij jouw interieur en upload je persoonlijke foto eenvoudig online. De structuur van het materiaal zorgt voor een extra mooi effect met een natuurlijke look!

Tip: fotocollage op canvas

Je kiest zelf het formaat van jouw canvasdoek, passend bij het model van jouw foto. Wij hebben altijd een formaat dat past aan jouw muur! Ook leuk: print niet één, maar meerdere foto’s op een canvasdoek. Je maakt online je eigen collage van je favoriete foto’s en wij zorgen voor een scherpe afdruk.

Foto op canvas | STIJLDOK
Materiaal
Canvas gespannen over 18 mm houten frame
Gewicht
260 gr/m²
Productiemethode
Digitaal, Latex
Textuur
Structuur met een mat uiterlijk
Doordruk
n.v.t.
Geschikt voor:
Binnen
Standaard levertijd
6 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een foto op canvas bestellen bij DVC?

  • Wij printen jouw foto haarscherp op canvas.
  • Eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde ophangsysteem.
  • Bij STIJLDOK vind je al jouw gepersonaliseerde interieur items op één plek!

Koop jouw foto op canvas van het woonlabel STIJLDOK online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies over onze interieur producten helpen wij jou graag via de live chat op de website of het contactformulier.