De kracht van een textielframe

De kracht van een textielframe

De inrichting van jouw bedrijf werkt als een visitekaartje. Het geeft de eerste indruk aan een bezoeker, gast of klant. Wat ons betreft zijn textielframes onmisbaar om de inrichting van een kantoorpand, winkel of andere bedrijfsruimte tot een succes te maken. Wij geven je graag vijf redenen om een textielframe toe te voegen aan jouw interieur!

#1 Een textielframe is te bestellen zoals jij het wil

Doordat een textielframe op maat te bestellen is, is er altijd één die bij je past. Een lege wand op kantoor opleuken kan eenvoudig met een print naar keuze in een wandframe. Een showroom, winkel of beursstand aankleden gaat eenvoudig met een vrijstaand frame. Geen ruimte om het frame neer te zetten? Geen probleem! Ook hangend in een ruimte geeft een textielframe het gewenste effect.

Behalve de diverse montagemogelijkheden kies je zelf ook de dikte en kleur die bij je past. Twijfel je over de beste match in jouw situatie? Neem contact op en wij helpen je graag!

#2 Een textielframe past in iedere inrichting

Door zijn strakke uiterlijk past een textielframe in ieder interieur! Ga jij voor een robuust uiterlijk met een dikker frame of kies jij liever voor een stijlvol en subtiel frame? Er zijn diverse mogelijkheden zodat er altijd frame is die in jouw inrichting past.

#3 Altijd een eigentijdse print of heldere boodschap

Textielframes zijn zeer geschikt om een krachtige boodschap over te dragen in een showroom of winkel, maar ook perfect om een sfeervolle beleving neer te zetten in een wachtruimte, kantoor of entree. Is de boodschap achterhaald of past de print niet meer in het seizoen? Geen probleem! Bestel eenvoudig een nieuw doek: het frame is altijd herbruikbaar en de doeken zijn in een handomdraai te verwisselen voor een nieuw exemplaar.

Duurzaamheid belangrijk binnen jouw bedrijf? Bestel dan een PETFLAG-doek, gemaakt van gerecyclede petflessen. Zelfde kwaliteit, maar dan duurzamer. Het oude doek weggooien zonde? Laat het door een creatieve partij upcyclen tot vlaggenlijn of boodschappentas.

#4 Een textielframe kan een toevoeging zijn in de akoestiek van een ruimte

Een textielframe op maat is ook te bestellen in een akoestische variant. Een goede akoestiek is erg belangrijk in een ruimte. Het zorgt voor een betere beleving en concentratie en laat bezoekers en gasten prettig voelen. Een akoestische oplossing is echt maatwerk, neem contact op voor meer informatie.

#5 Extra opvallen? Ga voor een textielframe met ledverlichting!

Een textielframe met ledverlichting is pas een echte eyecatcher, het trekt gelijk de aandacht naar zich toe! Voor een winkel of showroom gegarandeerd succes. Er zijn diverse types ledframes te bestellen bij DVC. Wij denken graag met je mee en brengen graag een offerte op maat uit!

Met een frame met ledverlichting heb je gegarandeerd een eyecatcher in huis!
Met een frame met ledverlichting heb je gegarandeerd een eyecatcher in huis!

Hulp nodig bij bestellen of een offerte op maat?

Er zijn veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Weet jij niet wat je moet kiezen of heb je een vraag? Wij helpen je graag met een passend advies. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op per mail of telefoon.