De stoerste cadeaus voor Vaderdag

De stoerste cadeaus voor Vaderdag

Zondag 19 juni is het Vaderdag. Hét moment om alle vaders te laten weten hoeveel we ze waarderen. Niet alleen je eigen, maar misschien ook die vriend die het zo goed doet, je opa of een cadeautje voor jezelf. Een stoer cadeau scoren? Lees mee voor 8x de stoerste cadeaus voor Vaderdag!

Get sporty

Is de vader die je wil verrassen een echte sportfan? Ga voor een vlag met de Hollandse leeuw of een Hup Holland Hup vlag, dan is hij meteen goed voorbereid op de komende wedstijden van het Nederlands elftal. Meer fan van Max? Bestel dan de Racevlag met nummer 1 of nummer 33.

Get personalised

Er is niks leuker om te ontvangen dan een cadeau speciaal voor jou. Voor jou uitgekozen óf zelfs speciaal voor jou gemaakt. Kies jullie mooiste foto samen of ga voor een foto van zijn lievelingsauto, vakantieland, dier of een mooie quote en laat deze bedrukken op een stoere tuinplaat, een zacht tuinschilderij of een moderne tuinposter. Stoer voor buiten, maar ook zeker voor binnen te gebruiken. Geen inspiratie? Klik hier!

Lees ook: onze favoriete websites voor gratis beeldmateriaal

Doet jouw vader niks liever dan chillen? Wat dacht je van een zitzak! Een super origineel Vaderdag cadeau en helemaal zelf te ontwerpen.

Get nifty

Nieuw in ons assortiment en heel geschikt voor stoere vaders: een zwarte gevelstok mét zwarte houder en flagclips. Stel zelf je set samen en kies voor een witte of zwarte stok en een aluminium of zwarte houder. Niet alleen een leuk, maar ook een zeer nuttig cadeau!

Vaderdag 2022

Met deze 8 tips scoor jij 100% de leukste cadeaus voor vaderdag. Nóg leuker: met de kortingscode VADERDAG10 krijg je maar liefst 10% korting op de genoemde producten. Bekijk de actievoorwaarden en bestel snel jouw cadeau! Ga je voor sporty, gepersonaliseerd of handig?

Heb je vragen over een product, of hulp nodig met bestellen met jouw stoerste cadeaus voor Vaderdag? Ons webteam staat voor je klaar! Je kunt ze bereiken via de chat rechts onderin, per mail of telefonisch.