Energiebesparingstips voor een stralend verlichte Fairybell

Energiebesparingstips voor een stralend verlichte Fairybell

De feestdagen staan voor de deur, en dat betekent dat het weer tijd is om je huis te versieren met lichtjes en kerstdecoraties. Maar hoe kun je hier energie besparen?

Een populaire keuze onder de decoratieliefhebbers is de Fairybell, een prachtige kerstboomvormige verlichting die je gevel omtovert tot een betoverend schouwspel. Maar hoe kun je genieten van de magie van de Fairybell en tegelijkertijd energie besparen? In deze blog delen we enkele handige tips, inclusief het gebruik van slimme stekkers en tijdschakelaars, om je feestelijke verlichting zo efficiënt mogelijk te maken.

1. LED-verlichting

Standaard zijn alle Fairybells voorzien van LED-lampjes. Afhankelijk van de grootte van de Fairybell bestaat hij uit 900 of 1.500 energiezuinige LED-lampjes. Daarnaast is het product ook nog eens ontworpen én geproduceerd in Nederland: wel zo duurzaam!

2. Gebruik een Slimme Stekker

Een slimme stekker is een geweldige aanvulling op je Fairybell-installatie. Met een slimme stekker kun je de verlichting op afstand in- en uitschakelen via een app op je smartphone. Dit is handig omdat je de verlichting kunt uitschakelen wanneer je niet thuis bent of als je vergeet het uit te zetten voordat je naar bed gaat. Zo voorkom je onnodig energieverbruik.

3. Maak gebruik van een Tijdschakelaar

Een tijdschakelaar is een slimme tool om je Fairybell op gezette tijden in te schakelen en uit te schakelen. Stel eenvoudig in wanneer je de verlichting wilt laten branden en wanneer niet. Dit is vooral handig als je wilt dat je Fairybell ’s avonds automatisch aangaat en ’s ochtends weer uit, zodat je niet per ongeluk de hele nacht stroom verspilt.

4. Verlicht alleen wanneer nodig

Overweeg om je Fairybell alleen te laten stralen wanneer het echt nodig is. Door bewust te zijn van wanneer je de verlichting inschakelt, kun je onnodig energieverbruik verminderen.

5. Onderhoud je verlichting

Zorg ervoor dat je Fairybell-verlichting goed is onderhouden. Kapotte lampjes verbruiken onnodig veel stroom en verminderen de algehele efficiëntie van je verlichting. Controleer regelmatig op kapotte lampjes en vervang ze indien nodig.

Met deze eenvoudige energiebesparingstips kun je volop genieten van de schitterende Fairybell-verlichting tijdens de feestdagen zonder je zorgen te maken over hoge energiekosten. Door het gebruik van LED-verlichting, slimme stekkers en tijdschakelaars kun je niet alleen een betoverende sfeer creëren, maar ook bijdragen aan een duurzamere en energiezuinigere feestperiode. Geniet van je Fairybell en een stralend, energiezuinig feestseizoen! In één klaar zijn? Ga dan voor een mastpakket met Fairybell verlichting.