Maak jouw huis lente-proof!

Maak jouw huis lente-proof!

Hoewel we de winter lekker sfeervol vinden, vinden we de lente toch stiekem ook erg leuk. Frisse items, veel groen en hopelijk een lekker zonnetje in huis. Ook je huis lente-proof maken? We delen graag hoe jij je interieur weer wat opfrist.

#01 Pastelkleuren

Met pastelkleuren haal je gemakkelijk de lente in huis. Denk aan lichte meubels en lichte houtkleuren, maar ook kaarsen en kussens in pastelkleuren brengen de vibe goed over. Zoek je een aanvullende kleur? Ga dan voor aarde tinten. Nóg een kleur toevoegen? Groen is altijd goed.

#02 Houten accenten

Lichte houtkleuren zorgen voor dat frisse maar gezellige gevoel. Je kunt dit in huis halen door houten krukjes toe te voegen in je interieur, houten kandelaars of houten dienbladen. Op zoek naar iets écht persoonlijks? Laat dan jouw eigen foto op hout drukken.

#03 Fleurige lentebloemen

Heb je artwork aan je muur? Probeer dan eens een illustratie met bloemen en takken! Op Pinterest en Canva vind je veel verschillende designs. Iets leuks gevonden? Wat dacht je van een mooie tuinposter voor buiten, of foto op canvas voor binnen?

Met deze drie tips maak jij binnen no-time jouw huis weer lente-proof en ben jij 20 maart helemaal klaar voor de lente! De 20e? Ja! Waarom wijkt dit af van andere seizoenen, die allemaal op de 21e beginnen? Voor de start van de lente wordt de “lentenachtevening” aangehouden: de dag waarop dag en nacht precies even lang zijn. Dit jaar is dat dus 20 maart!

Heb je vragen of kom je er niet uit met een eigen ontwerp aanleveren? Neem dan gerust contact met ons op! Makkelijk via de chat of het contactformulier.