Opvallen in het donker met lichtreclame

Opvallen in het donker met lichtreclame

Met lichtreclame aan jouw bedrijfspand ben je ook in het donker het middelpunt van de aandacht. Je bent hét lichtpuntje in de donkere en grijze wereld. Opvallen kan met verschillende soorten lichtreclame. Zoals doosletters, freesletters of lichtbakken. Je leest hier wat de verschillen zijn en we helpen je bij het maken van een keuze.

Freesletters tegen de gevel

Met deze vorm van lichtreclame creëer je een moderne uitstraling. Jouw bedrijfsnaam krijgt met freesletters een opvallende plek op jouw winkel, kantoor of bedrijfspand. Helemaal in jouw eigen huisstijlkleur en lettertype. Met een hoogglans of matte uitstraling. De letters kunnen we direct tegen de gevel plaatsen, maar ook een stukje van de gevel af. Kies je voor de laatste optie, dan valt schaduw op de gevel. Soms levert dit een opvallend beeld op. Dat is niet geschikt voor elke gevel, daarom geven we altijd passend advies op basis van jouw wensen en de situatie. Freesletters leveren wij met of zonder verlichting.

Verlichte doosletters

Deze manier van lichtreclame zie je in het donker veel. Je hebt keuze uit alle gewenste vormen en kleuren, waardoor je jouw huisstijl helemaal doorvoert op je gevel. Iedere vorm of letter is apart verlicht, vaak aan de voorkant. Maar het is ook mogelijk het licht aan de achterkant te laten uitstralen en de letters zelf donker te laten. Dat geeft een bijzonder effect. De doosletters kunnen we maken van verschillende materialen. Zo kun je iedere gewenste uitstraling behalen.

Reclame op een lichtbak

Laat mensen in het donker niet zomaar jouw kantoor, winkel of bedrijfspand voorbij lopen. Met een lichtbak is jouw bedrijfsnaam en logo altijd zichtbaar. Ze zijn er in alle formaten: van een subtiel bakje tot indrukwekkend grote formaten. De lichtbak is af te stemmen op jouw huisstijl. Door de boodschap op een rechthoekige of ronde vorm te zetten. Of door de lichtbak te maken in de vorm van jouw logo. Deze vorm van lichtreclame zie je veel in winkelstraten terug.

Lichtreclame aan jouw gevel

Bij elke vorm van lichtreclame voeren we jouw huisstijl door. Door die stijl is jouw bedrijf herkenbaar, dus we begrijpen dat dit een belangrijk uitgangspunt is. In dit artikel heb je gelezen welke vormen van lichtreclame er zijn en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen. Welke vorm je kiest is afhankelijk van je gewenste uitstraling én je gevel. Kom je er niet helemaal uit? Wij denken graag met je mee en geven een passend advies. Je kunt altijd contact opnemen via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.