Laat je bedrijf opvallen met outdoor promotie!

Laat je bedrijf opvallen met outdoor promotie!

Als ondernemer wil je natuurlijk dat je bedrijf zo goed mogelijk opvalt aan de buitenkant. Hoe je dat het beste kunt doen en welke producten hiervoor geschikt zijn, lees je in onze nieuwste blog!

Beachflags in alle soorten en maten

Beachflags; heb jij ze al staan pronken? Ze zijn helemaal hip en van nu en bovendien dé manier om extra de aandacht te vestigen op jouw bedrijf! We hebben ze in alle soorten en maten en je bedrijf, terras of entree valt er gegarandeerd mee op. Extra leuk: DVC heeft alle beachvlaggen nu blijvend in prijs verlaagd! Bedruk beachflags met jouw logo of bedrijfsnaam en maak je eigen, unieke exemplaar.

Het effect van meerdere beachflags op een rij
Het effect van meerdere beachflags op een rij

Spandoeken voor extra zichtbaarheid

Spandoeken zijn hét middel als je op een opvallende manier een boodschap wilt verkondigen aan je doelgroep! Super geschikt voor een krachtige spreuk, als ondersteuning bij een reclamecampagne of om een nieuw product te promoten (bijvoorbeeld dat nieuwe drankje wat gasten op je terras móeten proberen).

Bij DVC hebben we voor ieder type bedrijf passende outdoor promotiemiddelen. Wat mogen we voor jou maken?

Mastvlaggen met eigen logo

Wil je écht goed opvallen? Dan is een mastvlag voor je bedrijf zeker een goed idee! Zo ben je in de verte al te zien op grootste hoogte! Perfect om je logo of bedrijfsnaam prominent onder de aandacht te brengen. We hebben ze in verschillende maten en je ontwerpt ze in een handomdraai bij ons op de website!

Jouw logo wapperend in de wind
Jouw logo wapperend in de wind

Kioskvlaggen als aandachtstrekker

Kan de gevel van jouw bedrijfspand nog wel wat opvallends gebruiken? Kies dan voor onze kioskvlaggen en trek de aandacht in een winkelstraat! Door de speciale, schuine vorm is je opdruk altijd goed zichtbaar en ze zijn nog eens stijlvol ook. We leveren de kioskvlaggen in verschillende doeksoorten en je kunt ze zowel enkelzijdig als dubbelzijdig door ons laten bedrukken. Op zoek naar indoor promotie zoals een easy up partytent? Dit hebben wij ook in ons assortiment.

Bij DVC streven we naar de beste kwaliteit. Bij ons ben je dan ook altijd verzekerd van een haarscherpe print, de mooiste kleuren en de langste levensduur!

Vragen? Onze medewerkers van de klantenservice helpen je graag!