Spandoek met frame

Vanaf € 97,00 € 117,37 incl.btw

Val op met een spandoek met frame! Dit spandoek is eenvoudig te plaatsen aan de gevel. Breng een specifieke actie onder de aandacht en vergroot de naamsbekendheid van jouw organisatie. Altijd haarscherp geprint op het spandoek, eenvoudig te bevestigen in het frame. Bestel direct online via de webshop van DVC.

Spandoek met framebestellen?

Met een spandoek met frame is jouw bedrijfslogo of boodschap altijd sterk in beeld. Het spandoek met frame is hangend zeer geschikt als gevelreclame of staand als promotiemateriaal tijdens beurzen en events. DVC zorgt voor een haarscherpe opdruk en een spandoek met de langste levensduur. Wat voor boodschap je ook wilt overbrengen aan jouw doelgroep: laat jouw spandoek met frame bedrukken door onze experts.

Bevestiging spandoek met frame

Heb jij montagemateriaal nodig zoals een hangsysteem voor aan de gevel of poten om een vrijstaand spandoek te maken? Neem dan contact op met het webteam, wij helpen je graag verder.

Materiaal en afwerking

Het frame is gemaakt van soliede aluminium buizen met koppelstukken van gegalvaniseerd staal. Voor het doek heb je de keuze uit het sterke zeildoek frontlit of een meshdoek, zeer geschikt voor locaties met wind. Wil jij jouw boodschap of uiting wijzigen? Bestel dan eenvoudig een nieuw doek online!

Materiaal
Frame: aluminium buis Ø 42 mm met koppelstukken van gegalvaniseerd staal, ongemonteerd geleverd
Doeksoort
Keuze uit PVC Frontlit: 510 gr/m² zeildoek waterafstotend en brandvertragend B1 en Mesh: 270 gr/m² geperforeerd zeildoek waterafstotend en brandvertragend B1
Productiemethode
UV-print enkelzijdig of dubbelzijdig
Afwerking
Spandoek: rondom gezoomd en voorzien van zeilringen om de 30 cm.
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Johan

top

Waarom een spandoek met frame bestellen bij DVC?

  • Altijd een zeer sterke uitstraling van jouw bedrijf of boodschap met het soliede spandoek met frame.
  • Spandoeken kunnen in elk gewenst formaat geprint en geleverd worden..
  • Altijd de beste kleurendruk en haarscherp geprint.

Bestel jouw spandoek met frame online via de webshop van DVC. Heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via 031 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier