#Summerproof met toffe items van DVC

#Summerproof met toffe items van DVC

Dromen van de zomer… Het voorjaar hangt in de lucht. Tijd om terras of tuin zomerklaar te maken: #summerproof. DVC heeft de leukste artikelen om jouw (beach)terras helemaal aan te kleden met fijne beachvibes. Helemaal passend bij jouw huisstijl en het gevoel van de zomer. Wij inspireren je graag met de producten uit ons assortiment!

#1 Ultiem relaxen in een strandstoel

Zeg je strandgevoel, dan zeg je strandstoel! De ultieme beachvibes creëer je met fijne strandstoelen helemaal passend in de huisstijl van jouw strandpaviljoen of restaurant. Met het beukenhouten frame en een loper helemaal in jouw huisstijl en perfect passend in het design van de rest van jouw meubilair. Wil je iets anders dan een strandstoel? Ga dan voor een zitzak! Stevig, waterafstotend en helemaal in jouw design: Hiermee val je gegarandeerd op!

#2 Nooit meer last van wind

Een banana windscreen is een ideaal object voor het strand. Vroeger waren deze enkel in standaard ontwerpen te vinden langs de kust, tegenwoordig kan je ze helemaal stylen in jouw eigen design! Door de sterke constructie zijn de banana windscreens bestand tegen weersinvloeden langs de kust. Door het grote doekoppervlak is een banana windscreen ideaal om jouw reclame-uitingen op te tonen. Gegarandeerd zichtbaar door alle strandbezoekers: opvallen en #summerproof tegelijk!

#3 Het echte outdoorgevoel: gebruik een schaduwdoek

Wil jij schaduw creëren op het terras? Door het ophangen van een hip schaduwdoek mét jouw ontwerp creëer je een verfrissende schaduw op het terras en zorg je voor een hippe uitstraling. Een schaduwdoek, ook wel tarp genoemd, heeft zijn herkomst in de kampeerwereld. Het wordt vaak gebruikt als luifel of als extra afdekzijl tijdens het kamperen. Door het gebruik van een tarp op het terras creeër je het echte outdoorgevoel. Het praktische schaduwdoek is waterafstotend en praktisch op te hangen, geen last meer van een paal in het midden van je terras zoals bij een parasol.

Val op met leuke eyecatchers op jouw terras!

#4 Parasols in alle soorten en maten

Een parasol met jouw eigen ontwerp is een echte blikvanger op het terras. Daarnaast zorgt het voor aangename schaduwplekken voor jouw gasten. Door het grote drukoppervlak valt jouw reclameboodschap of bedrijfslogo gegarandeerd op. DVC heeft diverse parasols in het assortiment, er is altijd één die bij jou past.

#5 Net even wat anders…

Heb jij zelf een creatief idee voor aankleding van jouw (beach)terras en vind je het niet op onze website? Wij kunnen (bijna) alles bedrukken als het om stof- en doekproducten gaat! Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op en wij kijken naar de mogelijkheden! Zo maken wij jouw terras #summerproof.