Trend alert: oude meesters aan de muur!

Trend alert: oude meesters aan de muur!

Van Rembrandt van Rijn tot Johannes Vermeer, wie kent ze niet? Twee oude meesters met beroemde schilderijen als de Nachtwacht en Het Melkmeisje. Je kunt hiervoor naar het Rijksmuseum, maar nog beter: laat een print van jouw lievelingsstuk afdrukken als wanddecoratie! Dan kun je élke dag genieten van mooie kunst aan de muur. En het mooie? Het is nog betaalbaar ook!

Rijksstudio

Het Rijksmuseum heeft iets bedacht waar we bij STIJLDOK héél blij van worden, namelijk: Rijksstudio. Als eerste museum ter wereld geeft het Rijksmuseum circa 200.000 digitale objecten vrij uit de collectie, die je gratis kunt downloaden. Gratis en voor niks en in hoge resolutie. Dit betekent dat we jouw favoriete kunstwerk nu ook voor je kunnen drukken op een fotoproduct naar keuze! Dus ga je voor De Nachtwacht in XL-formaat op aluminium? Of kies je voor een mooie muurcirkel van Het Melkmeisje? Kies jouw favoriete kunstwerk en wij maken het voor je!

Combineer muurcirkels met een quote
Combineer muurcirkels met een quote
Wie zegt dat Vermeer, van Rijn en van Gogh niet samengaan?

Keuzestress? Kies ze allemaal!

Ben jij een groots liefhebber van oude kunst en kun je dus niet kiezen voor welk ontwerp je gaat? Nou, dan kies je ze gewoon allemaal! Wie zegt dat Vermeer, van Rijn en van Gogh niet samengaan? Maak van je huis je eigen mini museum en leef je uit met de mooiste ‘schilderijen’! Combineer ze en hang ze als een fotocollage aan één muur, of verspreid ze juist door je huis, zodat je iedere keer verrast wordt met een ander Rijks-exemplaar. Tip: kies, om eenheid te creëren voor één soort materiaal, bijvoorbeeld canvas (net als de oude schilderdoeken). Dit zorgt voor rust en maakt dat het toch goed bij elkaar past.

Denk buiten de lijntjes

Wil je echt even voor iets totaal-niet-standaards gaan? Dan hebben we een leuke STIJLDOK tip! Wat dacht je van een groot kunstwerk, verdeeld over meerdere vlakken, die dus samen één vormen? Zo heb je pas echt iets unieks in huis! Een oude meester in een modern én vooral speels jasje! Geef je maatwerk wensen aan ons door en wij stijlen het met alle liefde voor je!

Een kunstwerk verdeeld over meerdere vlakken
Een kunstwerk verdeeld over meerdere vlakken