Vlagpakket: in één keer klaar om te vlaggen

Vlagpakket: in één keer klaar om te vlaggen

De Nederlandse vlag wordt veel gebruikt om gedenk- en feestdagen te onderstrepen. Op zulke dagen zie je onze driekleur overal aan de horizon. Ben jij op zoek naar een degelijke Nederlandse vlag voor aan de gevel? Met een vlaggenpakket ben je in één keer klaar! Ideaal; je hoeft zelf niet te zoeken wat je allemaal nodig hebt om de vlag uit te hangen.

Een vlagpakket: de complete oplossing

Heb jij geen zin om te zoeken naar de juiste vlag of combinatie? Of heb je geen idee wat je allemaal precies nodig hebt om een vlag aan de gevel te knopen? Kijk dan naar onze vlagpakketten. In een pakket zit alles wat je nodig hebt om te vlaggen in Nederland. De producten in het vlagpakket zijn uiteraard van hoogwaardige kwaliteit, zoals je van DVC kunt verwachten.

Verschil in vlagpakketten

DVC heeft het vlaggenpakket in vier verschillende soorten, zodat er altijd een passend vlagpakket voor jou bij zit. Het Vlagpakket OP=OP is een complete set met vlaggenstokhouder, vlaggenstok, Nederlandse vlag en wimpel. De prijs-kwaliteit van dit product is optimaal. Het standaard pakket wordt geleverd met een polyester vlag en polyester wimpel. Door het gebruik van dit doeksoort kan jij voor een leuke prijs de vlag uithangen tijdens de feestdagen.

Het vlagpakket 4/5mei onderscheidt zich door de flagclips. Hiermee ben jij in één keer klaar voor herdenkingsdagen in Nederland. Dit pakket is voorzien van een luxe Nederlandse vlag van Spun-Poly, gevelhouder, vlaggenstok en flagclips. Dankzij de flagclips hang jij eenvoudig de vlag halfstok op Dodenherdenking.

Het vlagpakket Luxe van DVC is zeer compleet. Met een premium Nederlandse vlag, vlaggenstok met oranje knop, vlaggenstokhouder, flagclips en een bijpassende oranje wimpel met kwast ben je klaar voor ieder moment om te vlaggen. De oranje wimpel mag uit als er een lid van het Koninklijk huis jarig is, zoals de koning of koningin, prinses Beatrix of prinses Catharina Amalia. Door de hoogwaardige kwaliteit van dit vlagpakket gaat deze set gegarandeerd lang mee!

Kies jij graag voor een duurzame oplossing? Kies dan voor het vlagpakket ECO. Deze bestaat uit een hoogwaardige kwaliteit Nederlandse vlag, gemaakt van gerecyclede petflessen, aluminium vlaggenstok met oranje knop van gerecycled materiaal en een duurzame aluminium vlaggenstokhouder. Deze set is het meest duurzame vlagpakket dat op de markt verkrijgbaar is, inclusief een vlag gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Perfect voor als jij duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan.

Nieuw: Vlagpakket Chic

Vlagpakket Chic is nieuw in ons assortiment. Dit pakket komt overeen met vlagpakket Luxe, maar heeft in plaats daarvan een zwarte gevelstok, -houder en knop. Hét pakket om jouw vlag naar een hoger niveau te tillen!

Ga jij voor duurzaam? Kies dan voor het vlagpakket ECO!

Bestel nu een vlagpakket

Een ideale oplossing dus, je bent met zo’n pakket in één keer klaar. Het is plug and play: Je pakt de doos uit en kan direct aan de slag. Monteer de gevelhouder aan je gevel, monteer de vlag aan de stok en vlaggen maar! Wij garanderen met deze pakketten de hoogwaardige DVC kwaliteit. Door onze eigen productie in Dokkum zijn de vlaggen van goed materiaal en kleurecht.
Bestel nu eenvoudig een vlagpakket via onze website. Heb je een vraag of opmerking? Onze klantenservice helpt je graag. Wij zijn te bereiken via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.