Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Vlagpakket: in één keer klaar om te vlaggen

Vlagpakket: in één keer klaar om te vlaggen

De Nederlandse vlag wordt veel gebruikt om gedenk- en feestdagen te onderstrepen. Op zulke dagen zie je onze driekleur overal aan de horizon. Ben jij op zoek naar een degelijke Nederlandse vlag voor aan de gevel? Met een vlaggenpakket ben je in één keer klaar! DVC levert totaalpakketten voor de Nederlandse vlag. Ideaal; je hoeft zelf niet te zoeken wat je allemaal nodig hebt om de vlag uit te hangen.

Een vlagpakket: de complete oplossing

Heb jij geen zin om te zoeken naar de juiste vlag of combinatie? Of heb je geen idee wat je allemaal precies nodig hebt om een vlag aan de gevel te knopen? Kijk dan naar onze vlagpakketten. In een vlagpakket zit een Nederlandse vlag, een oranje wimpel, een houten vlaggenstok en een aluminium vlaggenhouder. En dit allemaal in hoogwaardige kwaliteit, zoals je van DVC kunt verwachten.

Verschil in vlagpakketten

DVC biedt het vlaggenpakket in verschillende types; het standaard pakket en de luxe variant. Het standaard pakket wordt geleverd met een polyester vlag en polyester wimpel. De luxe variant is uitgevoerd met een sterke spun-poly vlag met luxe uitstraling, een sterke wimpel met pluim en wordt geleverd inclusief Flagclips. Deze heb je nodig als je de vlag halfstok wilt hangen. De vlaggen in beide pakketten zijn kleurecht en wind-, weer- en UV-bestendig.

Ook hebben wij een speciaal pakket voor 4/5 mei in ons assortiment. Deze is compleet met gevelhouder, vlaggenstok, een luxe vlag van Spun-Poly en flagclips, maar heeft geen oranje wimpel. Deze heb je immers niet nodig op Bevrijdingsdag of dodenherdenking.

Bestel nu een vlagpakket

Een ideale oplossing dus, je bent met zo’n pakket in één keer klaar. Het is plug and play: Je pakt de doos uit en kan direct aan de slag. Monteer de gevelhouder aan je gevel, monteer de vlag aan de stok en vlaggen maar! Wij garanderen met deze pakketten de hoogwaardige DVC kwaliteit. Door onze eigen productie in Dokkum zijn de vlaggen van goed materiaal en kleurecht.
Bestel nu eenvoudig een vlagpakket via onze website. Heb je een vraag of opmerking? Onze klantenservice helpt je graag. Wij zijn te bereiken via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.