Vlagpakket: in één keer klaar om te vlaggen

Vlagpakket: in één keer klaar om te vlaggen

De Nederlandse vlag wordt veel gebruikt om gedenk- en feestdagen te onderstrepen. Op zulke dagen zie je onze driekleur overal aan de horizon. Ben jij op zoek naar een degelijke Nederlandse vlag voor aan de gevel? Met een vlaggenpakket ben je in één keer klaar! Ideaal; je hoeft zelf niet te zoeken wat je allemaal nodig hebt om de vlag uit te hangen.

Een vlagpakket: de complete oplossing

Heb jij geen zin om te zoeken naar de juiste vlag of combinatie? Of heb je geen idee wat je allemaal precies nodig hebt om een vlag aan de gevel te knopen? Kijk dan naar onze vlagpakketten. In een pakket zit alles wat je nodig hebt om te vlaggen in Nederland. De producten in het vlagpakket zijn uiteraard van hoogwaardige kwaliteit, zoals je van DVC kunt verwachten.

Verschil in vlagpakketten

DVC heeft het vlaggenpakket in drie verschillende soorten, zodat er altijd een passend vlagpakket voor jou bij zit. Het vlagpakket OP=OP is een complete set met vlaggenstokhouder, vlaggenstok, Nederlandse vlag en wimpel. De prijs-kwaliteit van dit product is optimaal. Het standaard pakket wordt geleverd met een polyester vlag en polyester wimpel. Door het gebruik van dit doeksoort kan jij voor een leuke prijs de vlag uithangen tijdens de feestdagen.

Het vlagpakket Luxe van DVC is zeer compleet. Met een premium Nederlandse vlag van Spun-Poly, vlaggenstok met oranje knop, vlaggenstokhouder, flagclips en een bijpassende oranje wimpel met kwast ben je klaar voor ieder moment om te vlaggen. Dankzij de flagclips hang jij eenvoudig de vlag halfstok tijdens Dodenherdenking. De oranje wimpel mag uit als er een lid van het Koninklijk huis jarig is, zoals de koning of koningin, prinses Beatrix of prinses Catharina Amalia. Door de hoogwaardige kwaliteit van dit vlagpakket gaat deze set gegarandeerd lang mee!

Nieuw: Vlagpakket zelf samenstellen

Stel jij graag je eigen pakket samen? Bijvoorbeeld liever een zwarte gevelstok, houder en knop aan de gevel? Dat kan! Of voorkeur voor een RVS of aluminium gevelstok? Of een chique oranje wimpel met kroon? Dat kan ook! Kies je graag voor een duurzame oplossing? Je kunt zelf kiezen voor een hoogwaardige kwaliteit Nederlandse vlag en oranje wimpel, gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Kies je voor deze set, dan kies je voor het meest duurzame vlagpakket dat op de markt verkrijgbaar is. Perfect voor als jij duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan.

Kies snel voor  vlagpakket zelf samenstellen. Stel zelf je pakket samen en til jouw vlagpakket naar een hoger niveau!

Ga jij voor duurzaam? Kies dan voor vlaggen en wimpels van gerecyclede petflessen!

Bestel nu een vlagpakket

Een ideale oplossing dus, je bent met zo’n pakket in één keer klaar. Het is plug and play: Je pakt de doos uit en kan direct aan de slag. Monteer de gevelhouder aan je gevel, monteer de vlag aan de stok en vlaggen maar! Wij garanderen met deze pakketten de hoogwaardige DVC kwaliteit. Door onze eigen productie in Dokkum zijn de vlaggen van goed materiaal en kleurecht.
Bestel nu eenvoudig een vlagpakket via onze website. Heb je een vraag of opmerking? Onze klantenservice helpt je graag. Wij zijn te bereiken via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.