Modinette

Van je hobby je werk maken? In Dokkum zijn we op zoek naar een modinette. Jij bent samen met samen met een team van vier gezellige dames verantwoordelijk voor (een deel van) onze confectie.

Over ons

DVC staat voor Dokkumer Vlaggen Centrale: een familiebedrijf met al meer dan 85 jaar ervaring. Bedrijven en particulieren in heel Nederland én daarbuiten weten ons te vinden als het gaat om vlag- en doekproducten. Met een zeefdruk en digitale printer krijgen we de meest uiteenlopende aanvragen en is bijna alles mogelijk! Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel en met betrokken vakmensen is dit iets wat wij onze klanten kunnen garanderen.

Over jou

Jij weet je weg met de naaimachine, of bent bereid dat te leren. Op onze locatie in Dokkum confectioneer je verschillende bestellingen. Doordat je veel door je handen krijgt, heb je een goede indruk van wat er allemaal weer naar buiten gaat! Geen dag is hetzelfde. Bij DVC denken we graag met de klant mee over de mogelijkheden. Daarom krijg je naast vlaggen en wimpels ook genoeg andere opdrachten!

Jij..

  • Kunt goed overweg met de naaimachine, of wilt dit leren
  • Bent beschikbaar voor minimaal 4 dagen in de week
  • Bent flexibel en bereid nieuwe dingen te leren

Wat wij bieden:

  • Een goed maandsalaris, passend bij je ervaring en opleiding, conform cao-MITT
  • Reiskostenvergoeding én pensioenregeling
  • Korting op je sportabonnement
  • Een informele werksfeer met een flinke dosis energie en enthousiasme

Ben je nieuwsgierig naar de functie en heb je vragen? Solliciteer direct door een mail te sturen met je brief en CV naar vacatures@dvc.nl. Laat zien hoe enthousiast je bent over deze job en wij nemen contact met je op!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet gewaardeerd.