Thuiswerk

Wij zijn op zoek naar thuiswerkers om confectiewerk van DVC te verrichten. Ben jij of ken jij de persoon die wij zoeken? Dan komen wij graag met je in contact!

Het verhaal van Jikke Holwerda, één van de thuiswerkers

Al 28 jaar thuiswerker bij de Dokkumer Vlaggen Centrale

Hoe bent u ooit begonnen bij DVC?
“Ik was al coupeuse en zocht na de geboorte van mijn kinderen naar een baan. Het liefst bij huis! Via een advertentie heb ik toen gesolliciteerd.”

Wat vindt u zo leuk aan dit werk?
“Het is elke dag een verrassing wat voor werk er bij je wordt gebracht. Dat maakt het leuk en afwisselend. Ook is het ideaal dat je zelf je werktijden bepaalt, als het de volgende dag maar klaar ligt!”

Hoe ervaart u DVC als werkgever?
“Heel fijn en persoonlijk. We bouwen als thuiswerker echt een band op met de chauffeurs: zij komen hier vrijwel dagelijks langs om de spullen te halen en brengen.”

Het verhaal van meneer en mevrouw Banh, één van de thuiswerkers

Een extra bijverdienste door thuiswerk bij DVC

Hoe lang werken jullie al voor DVC?
“Al ruim 28 jaar. Het werken met de naaimachine zit er al van jongs af aan in en hebben wij vroeg van onze ouders in Vietnam geleerd. Door DVC zijn wij verder opgeleid.”

Hoeveel vlaggen maken jullie gemiddeld per maand?
“Dat verschilt heel erg per dag of week! Soms ben je bezig met één hele grote vlag en soms maak je een stuk of 30 kleinere vlaggetjes. Dat is van tevoren niet in te schatten.”

Wat zouden jullie tegen anderen zeggen als zij nog twijfelen om thuiswerker te worden?
“Je moet een beetje geduld hebben en goed de tekeningen kunnen lezen. Maar als dat lukt, dan is het een hele leuke manier om vanuit huis iets bij te verdienen! Alles wordt gehaald en gebracht dus dat werkt heel fijn.”

Meer weten over werken als coupeur of coupeuse bij DVC? Wij horen graag van je! Stuur een mail naar ydeboer@dvc.nl of bel 06 209 622 54 voor meer informatie.

Over ons

DVC staat voor Dokkumer Vlaggen Centrale: een familiebedrijf met al meer dan 85 jaar ervaring. Bedrijven en particulieren in heel Nederland én daarbuiten weten ons te vinden als het gaat om vlag- en doekproducten. Met een zeefdruk en digitale printer krijgen we de meest uiteenlopende aanvragen en is bijna alles mogelijk! Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel en met betrokken vakmensen is dit iets wat wij onze klanten kunnen garanderen.