Black Friday spandoek

Vanaf € 35,99 € 43,55 incl.btw

Black Friday is dé dag dat je iedereen naar je winkel wilt halen. Val daarom op met een spandoek! Een spandoek heeft een groot oppervlak, wat gegarandeerd de aandacht trekt van voorbijgangers. Je hebt keuze uit drie ontwerpen. Liever je eigen ontwerp gebruiken? Dat kan ook! Bestel ze allemaal eenvoudig op DVC.nl.

Black Friday spandoek kopen?

Een spandoek is ideaal om in te zetten als reclamemiddel voor voorbijgangers. Heb je leuke acties of een opruiming op Black Friday? Dan is het van belang dat winkelend publiek daarvan op de hoogte is! Met een spandoek is jouw boodschap meteen duidelijk. Na het bestellen wordt jouw spandoek direct geprint, zodat we hem binnen5 werkdagen kunnen versturen.

Het materiaal en de afwerking

Het spandoek is gemaakt van Poly-Glans, een sterk doek dat erg geschikt is voor buiten. Daarnaast heeft het een glanzende uitstraling. De zijkanten van het spandoek voor Black Friday worden traditioneel gezoomd met aan elke hoek een touwtje. Zo hang je hem makkelijk op! Omdat het gemaakt is van Poly-Glans, was je hem makkelijk uit en berg je hem weer makkelijk op. Handig om het jaar erna weer te gebruiken!

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr-m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Afwerking
Rondom gezoomd met doorlopend koord en 2 meter uitstekend op elke hoek
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Black Friday spandoek kopen?
  • Met een spandoek voor Black Friday trek je gegarandeerd de aandacht.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit spandoeken, waar je nog jarenlang plezier van hebt!
  • Spandoeken van dundoek berg je makkelijk op. Zo blijven ze mooi en zijn ze goed opnieuw te gebruiken.

Koop het spandoek online via de webshop van DVC. Neem voor vragen contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.