Spandoek - standaard formaat

Vanaf € 24,37 € 29,49 incl.btw

Met een spandoek ziet iedereen dat er een klein wondertje op de wereld is gekomen, geweldig nieuws! Kies jouw favoriete ontwerp, het gewenste formaat en bestel eenvoudig. Weet je het geslacht van de baby al? Haal hem dan voor de geboorte al in huis, zo hang je ‘m direct op! Het spandoek wordt gedrukt op het vlaggendoek Poly-Glans en is afgewerkt met een koord en rondom gezoomd.

Samenstellen en bestellen

Geboortespandoek voor buiten bestellen

Een kleintje geboren, hoera! Laat het iedereen weten met behulp van een spandoek. Kies uit één van de ontwerpen die wij alvast voor je hebben gemaakt. Liever zelf een spandoek ontwerpen? Dat kan ook! Wat je ook kiest, we helpen je graag.

Materiaal en bevestigingsmethode

Het geboortespandoek voor baby’s is gemaakt van Poly-Glans: dit is een sterk vlaggendoek wat geschikt is voor zowel binnen als buiten. Hij is rondom gezoomd en in elke hoek afgewerkt met een koord: zo hang je hem makkelijk op! Het voordeel van Poly-Glans is dat je het spandoek heel goed kunt hergebruiken. Hij kan in de wasmachine en neemt opgevouwen weinig ruimte in.

Maak je aankondiging compleet!

Naast het spandoek hebben we ook een geboortevlag, deurbanner, kioskvlag, raamborden raamstickerdie je helemaal zelf kunt ontwerpen om dit mooie moment te vieren.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Afwerking
Rondom gezoomd met doorlopend koord en 2 meter uitstekend op elke hoek
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een spandoek geboorteaankondiging bestellen?

  • Ideaal om de geboorte van je kindje aan te kondigen.
  • Makkelijk te bevestigen door het koord in elke hoek.
  • Duurzaam: je kunt het spandoek vaker gebruiken!

Koop je spandoek voor geboorte online via STIJLDOK van DVC. Kunnen we je nog ergens mee helpen? Twijfel niet om contact op te nemen via de live chat op de website of via het contactformulier.