Foto op plexiglas | STIJLDOK

Vanaf € 15,29 € 18,50 incl.btw

Een foto op plexiglas, dé eyecatcher voor jouw interieur. De foto wordt op de achterzijde van het acrylaat gedrukt, waardoor het eindresultaat glashelder en glanzend van uitstraling is. Plexiglas is een goede keuze als je gaat voor een kleurrijke foto met veel diepte, dat komt bij dit product goed tot zijn recht. Door de moderne en luxe uitstraling past het goed in een strak en modern interieur. Bestel jouw foto op plexiglas eenvoudig via DVC.nl.

Foto printen op plexiglas

Plexiglas brengt foto’s tot leven! Het materiaal heeft de eigenschappen kleuren te versterken en diepte aan te brengen en details worden haarscherp geprint. Jouw foto wordt omgetoverd tot een glanzend en glashelder eindresultaat, zeer geschikt voor een modern interieur. Kies de vorm en het formaat dat bij je past en upload jouw foto. DVC zorgt voor een haarscherp en helder eindresultaat.

Foto op plexiglas | STIJLDOK
Materiaal
Plexiglas, 5 mm dik
Gewicht
5,82 kg/m²
Productiemethode
Digitaal, UV-print
Doordruk
n.v.t.
Geschikt voor:
Binnen en buiten
Standaard levertijd
6 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een foto op plexiglas bestellen bij DVC?

  • Op plexiglas komt jouw foto tot leven.
  • DVC zorgt voor een haarscherpe print van de beste kwaliteit.
  • Bij STIJLDOK vind je al jouw gepersonaliseerde interieur items op één plek!

Koop jouw foto op plexiglas van het woonlabel STIJLDOK online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies over onze interieur producten helpen wij jou graag via de live chat op de website of het contactformulier.