Einddop banierhouder B

Vanaf € 4,80 € 5,81 incl.btw

Om de banierhouder B netjes af te werken gebruikt de DVC een einddop. Deze dop wordt aan het einde van de banierhouder bevestigd. Alleen geschikt voor Banierhouder B. De vlaggenmast met banierhouder wordt standaard met einddop geleverd. Deze einddop heef een diameter van 50 mm. Bestel jouw einddop voor jouw banierhouder B eenvoudig online via de webshop van de DVC.

Samenstellen en bestellen

Einddop voor een banierhouder B bestellen

Ben je op zoek naar een dop voor jouw vlaggenmast met banierhouder B om jouw vlaggenmast af te dichten? Bestel dan deze einddop banierhouder B via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggenmast accessoires, eenvoudig te monteren en de langste levensduur.

Einddop voor een banierhouder B

De einddoppen van de DVC zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Eenvoudig te plaatsen op jouw banierhouder type B. De einddop heeft een diameter van 50 mm.

Materiaal van een einddop

De einddop voor banierhouder B is gemaakt van wit kunststof. Neem voor andere kleuren of uitvoeringen contact met ons op.

Materiaal
Kunststof
Kleur(en)
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een einddop voor banierhouder B kopen bij DVC?

  • Alle accessoires voor jouw vlaggenmasten liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij de einddop snel leveren.
  • Bestel jouw vlaggen, vlaggenmasten en banierhouders eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop een einddop banierhouder B eenvoudig online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kan je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.