Topdop banierhouder B

Vanaf € 4,80 € 5,81 incl.btw

Om de banierhouder B netjes af te werken gebruikt de DVC een topdop. Deze dop wordt aan de top van de banierhouder bevestigd. Alleen geschikt voor Banierhouder B. De vlaggenmast met banierhouder wordt standaard met een topdop geleverd. Uiteraard kun je deze topdop ook los bestellen. Deze topdop heeft een diameter van 61 mm. Bestel jouw topdop voor jouw banierhouder B eenvoudig online via de webshop van DVC.

Topdop voor een banierhouder B bestellen

Ben je op zoek naar een topdop voor jouw vlaggenmast met banierhouder B om jouw vlaggenmast af te dichten? Bestel dan deze topdop banierhouder B via de webshop van de DVC. Altijd de beste vlaggenmast accessoires, eenvoudig te monteren en de langste levensduur.

Topdop voor een banierhouder B

De topdoppen van de DVC zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Eenvoudig te plaatsen op jouw banierhouder type B. De topdop heeft een diameter van 61 mm.

Materiaal van een topdop

De topdop voor banierhouder B is gemaakt van wit kunststof. Neem voor andere kleuren of uitvoeringen contact met ons op.

Materiaal
Kunststof
Kleur(en)
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een topdop voor banierhouder B kopen bij DVC?

  • Alle accessoires voor jouw vlaggenmasten liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij de topdop snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit topdoppen met de langste levensduur.
  • Bestel jouw vlaggen, vlaggenmasten en banierhouders eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop een topdop voor jouw banierhouder B eenvoudig online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.