Roll-over vlaggenstok

Vanaf € 31,75 € 38,42 incl.btw

De Roll-over is een aluminium vlaggenstok voor gevelvlaggen (uitsluitend geschikt voor dundoek 100 x 150 cm) met een ingebouwd correctiesysteem. Hierdoor draait de vlaggenstok altijd met de vlag mee en is het ontwerp van de vlag altijd zichtbaar. Zeer geschikt voor gevelvlaggen met een bedrijfslogo. Een vlag die recht blijft hangen presenteert haar boodschap namelijk optimaal. De Roll-over vlaggenstok heeft een lengte van 200 cm. Bestel de Roll-over vlaggenstok online via de webshop van DVC. Neem voor vragen contact op met onze vlaggenstok specialisten.

Roll-over vlaggenstok bestellen

Ben je op zoek naar een sterke vlaggenstok voor aan de gevel? Die ervoor zorgt dat de opdruk van de vlag altijd zichtbaar is? Bestel dan de Roll-over vlaggenstok online via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggenaccessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Roll-over vlaggenstok voor aan de gevel

De Roll-over is een handige accessoire voor jouw gevelvlaggen (uitsluitend geschikt voor dundoek vlaggen van 100 x 150 cm). Solide aan de gevel te bevestigen met een passende vlaggenstokhouder.

Gevelvlag voor de Roll-over vlaggenstok

De Roll-over is te combineren met een gevelvlag voor jouw bedrijfspand of woning. De gevelvlag is ook een mooi product om uit te hangen bij feestelijke gelegenheden zoals een jubileum, geboorte of evenement. Je brengt met een gevelvlag een speciale gebeurtenis op een opvallende manier onder de aandacht.

Materiaal van de Roll-over vlaggenstok

De Roll-over is een aluminium vlaggenstok voor gevelvlaggen met een ingebouwd correctiesysteem. Hierdoor draait de vlaggenstok altijd met de vlag mee en is het ontwerp van de vlag altijd zichtbaar. De Roll-over kan geleverd worden met verschillende kleuren knoppen.

Materiaal
Aluminium
Formaat
Lengte Roll-Over 200 cm, diameter Roll-over 3 cm
Kleur(en)
Wit met keuze uit verschillende kleuren knop
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
9.0
5 reviews
Deel jouw ervaring
Peter vd Ridder te Lent

Nagenoeg perfect! Zelf al een Gamma stok geprobeerd aan te passen. Uitstekende kwaliteit en draait netjes mee met de wind. Prima prijs. Wel jammer dat er geen 'halfstok' verbindingsogen zijn. Snap dat dit technisch gezien moeilijk is. Des al niet te min: aanrader en snelle service (leuk als verjaardagscadeau 😁

Michel

Beste ooit gekocht

JC van Dinther

Wat een prachtig product! Hij is mooi, het systeem doet het goed. De bovenhaak om een lus van een vlag doorheen te halen is fantastisch uitgedacht. Wat een goed ontwerp!

Max

Werkt goed hier op Vlieland

Lydia

hij doet het bijna helemaal goed

Waarom een Roll-over vlaggenstok kopen bij DVC?

  • Alle Roll-over vlaggenstokken liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw Roll-over al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenstokken met correctie systeem en de langste levensduur.
  • Bestel jouw gevelvlaggen en vlaggenstokhouders eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de Roll-over vlaggenstok eenvoudig online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.