Tweedelige vlaggenstok

Vanaf € 44,85 € 54,27 incl.btw

De tweedelige vlaggenstok is geschikt voor extra grote gevelvlaggen van 120 x 180 cm. Ideaal om extra aandacht te vestigen op jouw bedrijf of feestelijke gelegenheid zoals een jubileum, geboorte of evenement. Solide aan de gevel te bevestigen met een passende vlaggenstokhouder. Bestel de tweedelige vlaggenstok online via de webshop van DVC. Neem voor vragen contact met ons op.

Vraag offerte aan

Tweedelige vlaggenstok bestellen

Ben je op zoek naar een sterke vlaggenstok voor aan de gevel? Die geschikt is voor gevelvlaggen van 120 x 180 cm? Bestel dan de tweedelige vlaggenstok online via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggenaccessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Tweedelige vlaggenstok voor aan de gevel

De tweedelige vlaggenstok is ideaal om extra aandacht te vestigen op jouw bedrijf of feestelijke gelegenheid zoals een jubileum, geboorte of evenement. Solide aan de gevel te bevestigen met een passende vlaggenstokhouder.

Gevelvlag voor de tweedelige vlaggenstok

De tweedelige vlaggenstok is te combineren met een gevelvlag van 120 x 180 cm voor jouw bedrijfspand of woning. De gevelvlag is een mooi product om uit te hangen bij feestelijke gelegenheden zoals een jubileum, geboorte of evenement. U brengt met een gevelvlag een speciale gebeurtenis op een opvallende manier onder de aandacht.

Materiaal van de tweedelige vlaggenstok

Deze vlaggenstok bestaat uit twee delen die eenvoudig in elkaar te schuiven zijn. De tweedelige vlaggenstok is gemaakt van wit aluminium. Bestel direct de knop in de kleur naar keuze mee.

Materiaal
Aluminium
Formaat
Lengte 300 cm, diameter gevelstok 3 cm
Kleur(en)
Witte gevelstokken met keuze uit verschillende kleuren knoppen
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een tweedelige vlaggenstok kopen bij DVC?

  • Alle tweedelige vlaggenstokken liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw tweedelige vlaggenstok al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenstokken en de langste levensduur.
  • Bestel jouw gevelvlaggen en vlaggenstokhouders eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de tweedelige vlaggenstok eenvoudig online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.