Algerijnse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Op zoek naar een vlag die de essentie van Algerije prachtig weergeeft? Maak kennis met de elegante Algerijnse vlag, bestaande uit twee verticale banen in de kleuren groen en wit. In het hart van deze vlag schitteren een rode, wassende maan en een stralende ster, die direct herkenbaar zijn. Deze symbolen belichamen de identiteit van Algerije. Bij DVC kun je de Algerije vlag verkrijgen en zo je steun en bewondering voor dit bijzondere land tonen.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Kies jouw favoriete afwerking en materiaal voor de Algerijnse vlag

Bij DVC heb je de vrijheid om jouw favoriete afwerking en materiaal te kiezen voor de Algerije vlag. We bieden een uitgebreid assortiment aan opties, zodat je precies de vlag kunt vinden die bij jouw wensen past.

Voor de Algerijnse vlag hebben we verschillende varianten beschikbaar. Onze tafelvlaggen zijn perfect voor bijvoorbeeld kantoren of beurzen. Ze hebben een afmeting van 10 x 15 cm en zijn gemaakt van hoogwaardig Acetaatzijde. Daarnaast bieden we bootvlaggen aan in twee formaten, namelijk 20 x 30 cm en 30 x 45 cm. Deze bootvlaggen zijn ideaal voor gebruik op boten en jachten, en worden geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen.

Voor grotere vlagformaten hebben we gevelvlaggen in de afmeting 100 x 150 cm. Deze gevelvlaggen zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik en gemaakt van duurzaam Spun-Poly materiaal. Daarnaast bieden we mastvlaggen aan in de afmetingen 150 x 225 cm. Deze mastvlaggen zijn eveneens gemaakt van stevig Spun-Poly materiaal.

Ben je benieuwd naar de materialen die wij gebruiken? Klik dan hier.

Bij DVC hechten we veel waarde aan kwaliteit en afwerking. Onze gevelvlaggen worden bijvoorbeeld voorzien van een kopband, koord en lusje, zodat ze direct klaar zijn voor gebruik en gemakkelijk kunnen worden bevestigd. Onze mastvlaggen worden geleverd met kopband en clips, zodat jij hem direct uit de verpakking kunt halen en kan ophangen.

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel of Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, beiden brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Recycling van vlaggen: hoe werkt het?

Bij DVC hechten we grote waarde aan duurzaamheid en een verantwoorde omgang met materialen. Daarom streven we ernaar om vlaggen aan het einde van hun levensduur op een milieuvriendelijke manier te recyclen. Maar hoe verloopt dit recyclingproces precies en wat gebeurt er met de gerecyclede materialen?

Wanneer vlaggen niet meer bruikbaar zijn, kun je ze bij ons in overleg inleveren en scheiden we ze nauwgezet. Niet-recyclebare onderdelen worden verwijderd, zodat we ons kunnen richten op het hergebruik van de waardevolle materialen. Met innovatieve technieken geven we de gerecyclede materialen een nieuw leven, bijvoorbeeld door ze om te vormen tot trendy, milieuvriendelijke tassen.

Door vlaggen te recyclen en ze te transformeren tot tassen, geven we deze materialen een tweede kans en verminderen we de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen gaat. Op deze manier dragen we bij aan een circulaire economie en streven we naar een schonere toekomst.

Ben je nieuwsgierig naar het recyclen van vlaggen en wil je meer weten over de mogelijkheden om er tassen van te maken? Neem dan een kijkje op onze blog, waar we je graag meer vertellen over dit inspirerende proces. Ontdek hoe we vlaggen een nieuwe bestemming geven en bijdragen aan een duurzamere wereld.

De betekenis van de kleuren in de vlag van Algerije

In de vlag van Algerije hebben de kleuren een diepe symbolische betekenis.

  • Groene kleur: het groen in de vlag van Algerije staat symbool voor de islam, de belangrijkste religie van Algerije. Het vertegenwoordigt ook hoop, vruchtbaarheid en de natuurlijke rijkdommen van het land.
  • Witte kleur: het wit in de Algerije vlag symboliseert zuiverheid, vrede en eerlijkheid. Het staat voor de verlangens van het Algerijnse volk naar een vreedzame samenleving en gerechtigheid.
  • Rode wassende maan: de rode wassende maan in het midden van de vlag van Algerije heeft historische en culturele betekenissen. Het staat voor de islamitische kalender en symboliseert ook de eenheid en broederschap onder de Algerijnse bevolking.
  • Ster: de ster in de Algerijnse vlag staat voor helderheid, optimisme en hoop. Het vertegenwoordigt de stralende toekomst van Algerije en de onafhankelijkheidsstrijd van het volk.

Algerijnse vlag kopen

Koop de perfecte Algerijnse vlag van topkwaliteit bij DVC, dé specialist in vlag en doek sinds 1936. Of je nu een tafelvlag, bootvlag, gevelvlag of mastvlag zoekt, bij ons vind je een breed assortiment aan landenvlaggen.

Onze toegewijde medewerkers staan klaar om je persoonlijk advies te geven bij het kopen van jouw vlag van Algerije. Neem contact met ons op via telefoonnummer 031 (0)519 228 228, onze handige chat of het contactformulier. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je de perfecte Algerije vlag kunt bestellen.

Veelgestelde vragen

Waar staat de vlag van Algerije voor?

De Algerijnse vlag symboliseert de strijd voor onafhankelijkheid, de islamitische identiteit en de verlangens naar vrede, eenheid en hoop. Het is een weergave van de historische en culturele waarden van het land en zijn toekomstige ambities.

Wat is het verschil tussen de Algerijnse en Pakistaanse vlag?

Het is niet gek als je deze vlaggen met elkaar verward. Toch zijn er een aantal verschillen: De Algerije vlag bestaat uit groene en witte verticale banen met een rode wassende maan en ster in het midden. De Pakistaanse vlag heeft een witte verticale baan aan de linkerkant, een groen blok aan de rechterkant en een witte halve maan en ster in het groene veld. Beide vlaggen zijn dus wit en groen en hebben een maan en ster.

Bekijk hier de vlag van Pakistan