Estland vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Op zoek naar de perfecte manier om jouw liefde voor Estland te tonen? Fladderend in de wind, stralend in blauw, zwart en wit, is de Estlandse vlag een ware parel! Bij DVC, dé vlagspecialist, vind je de hoogwaardige Estland vlag die je zoekt. Laat ons je meenemen op een reis door de betekenis en pracht van deze unieke vlag.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Welke verschillende soorten Estland vlaggen zijn er?

DVC biedt een divers assortiment aan Estlandse vlaggen om aan al je wensen te voldoen. Laten we eens kijken naar de verschillende soorten vlaggen en hun specifieke productgegevens:

  • Tafelvlag van Acetaatzijde: met een formaat van 10 x 15 cm is deze tafelvlag perfect voor het toevoegen van een vleugje Estlandse trots aan je bureau of tafel. De vlag is gemaakt van hoogwaardig Acetaatzijde en wordt geleverd met een handig lusje en koord.
  • Gevelvlag van Spun-Poly: met een formaat van 100 x 150 cm is deze gevelvlag ideaal voor het versieren van je gevel. Gemaakt van duurzaam Spun-Poly materiaal, kan deze vlag moeiteloos de elementen trotseren. Hij wordt geleverd met een stevige kopband, lusje en koord, en is geschikt voor een vlaggenstok van 2 meter. Dit populaire formaat zorgt voor een opvallende presentatie van de Estland vlag.
  • Mastvlag van Spun-Poly: voor een indrukwekkende vertoning is de mastvlag de perfecte keuze. Met een formaat van 150 x 225 cm is deze vlag ontworpen om te wapperen aan een mast van 6 of 7 meter hoog. Gemaakt van duurzaam Spun-Poly materiaal, biedt deze vlag uitstekende weerbestendigheid. Hij wordt geleverd met een stevige kopband en clips voor een veilige bevestiging.

Bij DVC begrijpen we dat verschillende situaties om verschillende vlaggen vragen. Daarom bieden we deze diverse opties aan, zodat je de perfecte Estlandse vlag kunt kiezen die past bij je behoeften en de gewenste uitstraling. Ontdek ons assortiment en pronk met je Estlandse trots!

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

De verschillen tussen indoor en outdoor Estlandse vlaggen

Indoor en outdoor vlaggen van Estland verschillen in materialen en ontwerp. Indoor vlaggen zijn meestal gemaakt van lichtgewicht stoffen zoals polyester en zijn bedoeld voor gebruik binnenshuis. Ze hebben heldere kleuren en zijn vaak gedrukt op één zijde.

Outdoor vlaggen daarentegen zijn gemaakt van duurzame materialen zoals Spun-Poly en zijn bestand tegen weersinvloeden. Ze zijn dubbelzijdig bedrukt en hebben verstevigde kopbanden en clips voor bevestiging aan masten. Als je de Estland vlag binnen wilt laten wapperen, kies dan voor een indoor vlag. Voor buitengebruik en langdurige zichtbaarheid, ga voor een stevige outdoor vlag.

De rijke geschiedenis van de Estlandse vlag

De vlag van Estland heeft een rijke geschiedenis die diep geworteld is in de identiteit van het land. De vlag van Estland bestaat uit drie horizontale banen: blauw, zwart en wit.

  • Blauw symboliseert de lucht, meren en zeeën van Estland.
  • Zwart vertegenwoordigt de aarde van het thuisland.
  • Wit staat voor het streven van de bevolking naar geluk en licht.

Tijdens de Sovjetbezetting werd de vlag verboden en weggenomen van de toren van Pikk Hermann. Pas tijdens de perestrojka in de jaren 80 werd de vlag weer gehesen, en op 7 augustus 1990 werd hij officieel aangenomen als nationale vlag. Sindsdien vertegenwoordigt de vlag van Estland trots de onafhankelijkheid en de sterke banden met de Noordse landen. Hoewel er discussie is geweest over het veranderen van het ontwerp naar een Scandinavisch Kruis-model, blijft de huidige vlag een krachtig symbool van de Estse cultuur, geschiedenis en nationale trots.

Estlandse vlag kopen

Wil jij de vlag van Estland kopen? Bij DVC ben je verzekerd van de beste keuze! Met ons uitgebreide assortiment aan vlaggen van over de hele wereld bieden we ook de mogelijkheid om de Estlandse vlag aan te schaffen. We hechten grote waarde aan kwaliteit en duurzaamheid, en onze vlaggen van Estland vormen daarop geen uitzondering.

Bij DVC streven we naar optimale klanttevredenheid. Onze specialisten staan altijd paraat om je persoonlijk advies te geven, zodat je de perfecte Estland vlag kunt kiezen die past bij jouw specifieke behoeften. Heb je nog vragen of behoefte aan advies? Geen probleem! Onze medewerkers staan voor je klaar via telefoonnummer 031(0)519 228 228, via de chat of het contactformulier.

Veelgestelde vragen

Hoe oud is de vlag van Estland?

De vlag van Estland is al meer dan een eeuw oud. Hij werd officieel aangenomen op 21 november 1918, kort na de onafhankelijkheid van Estland. Sindsdien is de vlag een symbolisch en historisch belangrijk onderdeel van de Estse identiteit.

Welke landen vallen onder de Baltische staten?

Onder de Baltische staten vallen Estland, Letland en Litouwen, drie landen gelegen aan de oostkust van de Oostzee. Deze staten hebben een rijke geschiedenis, unieke culturen en worden gekenmerkt door hun Baltische taal en tradities. Ze vormen samen een belangrijk deel van Noord-Europa en hebben een gezamenlijke invloed gehad op de regio.

Bekijk hier de Letse vlag en de Litouwse vlag