Japanse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Ontdek de pracht en symboliek van de Japanse vlag bij DVC! De vlag van Japan, ook wel bekend als de "Nisshōki" of "Hinomaru," is een eeuwenoud symbool dat de rijke geschiedenis en tradities van Japan weerspiegelt. Met zijn eenvoudige maar krachtige ontwerp, bestaande uit een helder witte achtergrond en een rode cirkel in het midden, straalt de Japan vlag een gevoel van harmonie en nationale trots uit. Laat je passie voor Japan zien en bestel vandaag nog je eigen Japanse vlag bij DVC.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Japanse vlaggen voor binnen en buiten

Bij DVC kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan Japanse vlaggen, geschikt voor zowel binnen als buiten. Of je nu een tafelvlag zoekt voor op kantoor of tijdens evenementen, of een gevelvlag wilt hangen aan de buitenkant van je huis of bedrijfspand, wij hebben de perfecte vlag van Japan voor jou.

Wij bieden verschillende materialen aan voor onze vlaggen, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Hieronder geven we een overzicht van de materialen die we gebruiken:

  • Acetaatzijde: onze tafelvlaggen worden gemaakt van Acetaatzijde. Dit materiaal bestaat uit 100% polyester en biedt een mooie uitstraling, terwijl het ook duurzaam is. Door de hoge kwaliteit van dit doek kunnen wij garanderen dat jouw vlag levendige kleuren krijgt.
  • Spun-Poly: voor onze gevel-, mast-, en bootvlaggen gebruiken we het sterkste vlaggendoek dat er is, namelijk Spun-Poly. Dit zorgt ervoor dat de vlaggen stevig zijn en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Dit doek gaat over het algemeen ook 20% langer mee dan andere doeksoorten.

Bij DVC zorgen we ervoor dat al onze vlaggen met zorg worden afgewerkt. Onze gevelvlaggen worden voorzien van een kopband, koord en lusje, zodat ze gemakkelijk te bevestigen zijn en direct klaar zijn voor gebruik.

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze vlaggen. Onze vlaggen worden beoordeeld met een 9 door tevreden klanten, wat getuigt van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij DVC ben je dus verzekerd van de beste vlaggen voor binnen en buiten.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Het belang van goede kwaliteit vlaggen

Een vlag is niet zomaar een stukje doek. Het is een krachtig symbool dat waarden en boodschappen vertegenwoordigt. Goede kwaliteit vlaggen spelen daarom een grote rol bij het laten zien van jouw identiteit. We hebben alle redenen op een rijtje gezet:

  • Een vlag van uitstekende kwaliteit straalt vakmanschap en toewijding uit, waardoor een gevoel van professionaliteit wordt overgebracht. Dankzij hoogwaardige materialen en oog voor detail ziet de vlag er visueel aantrekkelijk uit, met heldere ontwerpen en levendige kleuren die de aandacht trekken.
  • Duurzaamheid en weerbestendigheid zijn belangrijke kenmerken van hoogwaardige vlaggen. Vlaggen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals wind, regen en zonlicht, gaan langer mee en behouden hun oorspronkelijke uitstraling, ongeacht de omstandigheden.
  • Een ander voordeel van kwaliteitsvlaggen is de aandacht voor details en afwerking. Met zorgvuldig vakmanschap worden deze vlaggen geleverd met stevige kopbanden, koorden en lusjes, waardoor ze gemakkelijk te bevestigen zijn. Elk aspect is zorgvuldig doordacht, zodat de vlag in volle glorie kan wapperen en de aandacht kan trekken.

Bij het selecteren van vlaggen is het belangrijk om te investeren in kwaliteit. Kies voor een betrouwbare leverancier zoals DVC, waar je verzekerd bent van hoogwaardige vlaggen die aan al deze belangrijke criteria voldoen. Het hebben van goede kwaliteit vlaggen is een investering die zich vertaalt in een sterke visuele aanwezigheid, langdurig gebruik en een positieve beleving.

De historische betekenis van de vlag van Japan

Een symbool dat diep geworteld is in de geschiedenis en cultuur van Japan, is de nationale vlag van het land. Met zijn eenvoudige en toch krachtige ontwerp heeft de vlag van Japan een rijke historische betekenis en symboliek die teruggaat tot de oudheid. Maar achter deze schijnbare eenvoud schuilt een diepgaande betekenis. We nemen je mee.

  • De Japanse vlag heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw. Het gebruik van een rode zon op een witte achtergrond gaat zelfs nog verder terug, tot de 7e eeuw.
  • De rode cirkel, genaamd de Hinomaru, vertegenwoordigt de zon, die een prominente rol speelt in de traditionele Japanse cultuur en religie.
  • De Japan vlag is nauw verbonden met de Japanse keizerlijke familie. Het is een symbool van de soevereiniteit en eenheid van de natie.
  • Tijdens de Meiji-restauratie in de 19e eeuw, toen Japan zich moderniseerde en zijn deuren opende voor de wereld, werd de Japanse vlag officieel aangenomen als nationaal symbool.

Japanse vlag kopen

Op zoek naar een prachtige Japanse vlag? Bij ons vind je een uitgebreide selectie van hoogwaardige Japan vlaggen, gemaakt met oog voor detail en duurzaamheid. Of je nu een vlag voor binnen of buiten nodig hebt, wij hebben de juiste opties voor jou.

Bestel nu eenvoudig en veilig via onze website en profiteer van snelle levering. Binnen twee werkdagen heb je de vlag van Japan in handen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op via (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier. Profiteer van de talloze voordelen en koop de vlag van Japan bij DVC!

Veelgestelde vragen

Wat is de betekenis van de Japanse vlag?

Het eenvoudige ontwerp van de Japan vlag bestaat uit een rode cirkel op een witte achtergrond. De rode cirkel symboliseert de zon, die een centrale rol speelt in de Japanse mythologie en religie. Het staat voor de opkomst van een nieuwe dag, hoop, energie en de eeuwige voortgang van het Japanse volk. De witte achtergrond vertegenwoordigt zuiverheid, eerlijkheid en eenvoud.

Waarom is Japan het land van de rijzende zon?

Japan staat bekend als het "land van de rijzende zon" vanwege de geografische ligging ten opzichte van andere landen. Omdat Japan in het oosten van Azië ligt, komt de zon eerder op in Japan dan in veel andere landen. Dit fenomeen heeft geleid tot de associatie van Japan met de opkomende zon. Bovendien wordt de zon beschouwd als een goddelijk symbool dat staat voor vernieuwing, hoop, energie en de geboorte van een nieuwe dag.